Ingen ork till nått?

Idag hade vi någon "naturdag" Först kollade vi på fåglar med Göran och Monica. Sen efter det blev det lite rast (5 minuter typ) Sen efter det drog vi ut och plockade svamp med Anna.P Och Monica. Våran grupp plockade både flest svampar och minst ätbara svampar. HAHA bravo. Sen tröttnade vi på det och då plockade min grupp båbär (blåbär). Jag plockade flest! :) Denna gång UTAN att sätta mig i en myrstack! :D "applåderar" Sen när vi kom hem hade vi lunch - lasagne.
En timme senare satt vi på So lektion med en hel So eftermiddag framför oss, men min grupp fick gå iväg o baka båbärspaj - för de var bara vi som plockade båbären:D Vi gjorde även egen vanljsås till det, utan recept och allt - men så blir det när vi slår våra kloka huvuden ihop! :) Då åstakommer man mycket :) Nu sitter jag här och ska kolla busslistan till träningen. Eftersom någon har snott mitt batteri till moppen under igår dag - förmiddag - natt så måste jag ta bussen! Äckliga klåfingriga ungar asså!! Hatar att dom inte kan låta min moppe vara ifred! Den va typ ny när jag fick den, sen har dom pajjat låset under sätet för mig, tanklockslåset, snott bensin från mig och nu tagit hela mitt batteri!?
Aja, blir iaf att träna två timmar fotboll , säkert fys. Det skulle inte förvåna mig.
 Men all min energi går åt i skolan, till fel saker - typ bråk och grejer. Så jag är helt slut! Så får se hur jobbigt detta blir. Lär väll blogga ikväll och berätta om träningen - om jag orkar..
Puss och hejj - leverpastej! (är äckligt) CYA (K)


Saknar mitt blonda hår.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Du vet exakt vart skon klämmer - du drar nytta av det och får mig att må piss'

Ingen ork till livet

Ojdå, nu har det gått tre dagar utan att jag ahr skrivit blogg - eller är det två dagar och tre med denna dag? Aja skitsamma.. Jag har iaf ingen ork att skriva. Jag kan ju inte lägga in några roliga bilder och sen är det tungt just nu. Skolan, sen allt hemma och "kompisar" som är dumma i huvudet - massa bråk..

Vi har iaf börjar skriva om olika uppfinnings männ på fysik lektionerna. Jag har Galileo Galilei - jag kan inte uttala hans namn ett dugg rätt, men det går ändå! haha.. På fredag ska vi tydligen springa till slottet bada och sen springa tillbaka. Det är typ 5 kilometer .. Känner man mig rätt så tänker jag ju INTE bada - ovanligt va? Nej, jag har fan kommit på att jag är badkruka nu. Det måste ha kommit med tonåren :P

Aja, på dessa tre dagar som har gått utan bloggskrivande har det iaf inte hänt ett skit på, typ. Va ute på långpromenad i raskt tempo med jossan både i går och i söndags. Vi sprang i trappor, gjorde sit-ups, armhävningar , "sid sit-ups" och jag joggade även en bit. Sen har jag tränat fotboll idag i två timmar. Skönt med träning. Sen imorgon ska vi ut och gå igen och sen torsdag ska jag på fotbollsträningen och på fredag ska vi ju ut och springa med idrotten.. Men, ingen har dött av lite motion ;) Sen på lördag blir det eventuellt att åka till Stockholm och sova hos Lise med Philippa, Marina och troligtvis Tove :) Myspys! Skönt att få träffa er igen!! Jag dör ju av längtan varenda dag, Älskar oss

Ne, nu ska jag dumpa mig i sängen och kolla på Ice Age och ladda inför en ny skoldag imorgon.
Btw, jag ÄLSKAR Ice Age. Den e så klockren! haha <3


Bara för att jag älskar barnfilmer! :)


Syd
- han är så söt, lesbar och allt! Älskar han <3 haha

Godnatt (K)

----------------------------------------------------------------------------------
Jag får jämt höra att jag är värdelös - men du är inte så jävla mycket bättre!

Hej igen

Jaha tillbaka igen då. Igår blev de en kväll som jag tillbringade med jossan och Carro. Vi var typ på stan .. ? Sen drog vi iaf till Alive och chillade - HAHA. Vi gjorde inte särskilt mycket - letade typ fest..?
Sen hade vi inget bättre för oss så vi satte oss i en busskur. Jag och jossan började debattera om Sverige demokraterna - bra eller dåligt parti? Jossan är för dom och jag är emot. Sen kommer det en AS packad kille som jossan börjar dra in i vår debatt. Så han ramlar ihop på backen framför oss och när vi frågade varför han låg / satt på backen sa han "jag har precis vart och supigt på 4a ställen sen har jag tagit drogor" Vi bah men jaha? HAHA. 
 
Klockan 00.35 tog jossan bussen hem. Jag och Carro drog hem till henne och käkade och chillade lite grann. Sen somna vi vid 2 - rätt skapligt ändå! :) 

Idag gick vi upp typ tio - också skapligt tidigt :) Bra på oss. Nu sitter jag hemma här och bara latar mig i soffan - men ikväll blire att dra ut på långpromenad med jossan! Härligt :) 
Nu ska ni få en bild som avslut på detta inlägg också :


Kul liv. Får byta mitt örhänge i den lilla flärpen imorgon (Y)

Nejmen nu ska jag gå och skaffa mig ett liv. Ha det bäst! PUSSS (K) 
---------------------------------------------------------------------------------
Du tror att du vet så mycket om mig, men det gör du inte. 
Om du skulle bry dig lite så skulle du veta mycket mera'
 

tjockt tråkigt!

Jaha, de blev väll iaf chillkrök igår hos jossan med några.
Jag och jossan började med att åka till en av jossans kompis och köpa vodka. Sen hem igen. Jossan hade ingen läsk eller någe hemma så vi tog bara ren saft med vodka.. Mindre gott, haha..
 Jag lyckades även med att tappa min bruna mobil i toan när jag inte längre minns så mycket.. Jossan hade tydligen fönat den med sin hår tork. Men nu är den helt död. Jag hade ju tydligen lyckas med att ta sönder mitt glas, hade dragit ner det i golvet. Som tur va på hennes balkong, för det var fortfarande vodka kvar i glaset.
Sen testade jag snus, enligt Danne skulle det vara jätte gott. Men det smakade skit! Inte kunde man prata eller garva heller, för då trilla den ur! Sen skulle man ju ha den svidande saken under läppen i en halvtimme! Orka..
Det gick och ansluta mobilen till datan så ni får väll lite bilder från kvällen nudå:


Inte särskilt gott. Hehe


HAHAHAH , så jävla ful - Med snus i käften och allt. Nykter är jag inte heller på bilden

Jaja, så om ni undrar varför ni får ett "hej, vem är du?" tillbaka av mig när ni smsar mig så beror det på att jag inte har några nummer på min reserv mobil. Så ni kan ju langa era nummer.. Eller ja, smsa mig och skriv vem ni är så sparar jag nummrena :) Att min bruna mobil är trasig innebär också att det inte kommer komma några fler bilder, iaf inga nya bilder från dagarna / helgerna. För min mobil var både mobil och kamera för mig. Och nu har jag bara en sunkig mobil med spegel och utan kamera. F A E N !

Sen var det ju fotbollsmatch idag, så bakis som jag var klarade jag ändå av att gå upp, Vaknade vid halv åtta. Käka frulle och sen drog jag med moppen till samlingen.
Sen matchen ska vi inte tala om. Jag blev bänkad hela första halv leken.. Sen i andra halv lek fick jag komma in - som top! Jag kan inte spela top! Så jag sprang väll bara där helt vilse och gjorde bort mig! Usch, men vi vann iaf. 4 - 2. Mot Viljan.

Nejmen nu ska jag väll masa mig till duschen. Skönt att bli ren och fräsh igen! Ikväll blir det väll förmodligen Jossan :) Det kanske kommer in ett kvällsinlägg, beror på om jag hittar på något ikväll eller om jag bara sitter hemma.
BYE (K) // Fredriksson

------------------------------------------------------------------------------------------------------
För jag var ju på solgården, och där e sommarn bäst. På solgården så e det alltid fest'


2a dagen i skolan..

Andra dagen i skolan och bråken är redan igång. Känns ju .. "Bra".
Vi började iallafall kvart över åtta i vårat klassrum, runt halv nio gick vi ut och lyssnade på våran rektors "korta tal"
Jag tyckte de va rätt långt, särskilt när hon pratade med oss som om vi var särbarn och inte fattade om man pratade vanligt. Hon prata överdrivet tydligt och skit långtsamt.. 
 
Efter det bar de av mot stranden vid slottet. Ingen badade, haha. Men jag och jossan doppade fötterna. Det var svinkallt! 
 Vi käkade luch där, världens äckligaste - potatis sallad och kalkon. Usch. Sen vid tio över elva fick vi sluta. Och då gick vi till bussen och fick där vänta till tio över tolv.

Nu har det blivit ändringar - i sista sekund. Sånt hatar jag.. Nu kommer Jennie inte idag, och bara kanske imorrn..
Hon skulle tydligen se min match imorrn klockan elva.
Så ikväll blir det nog att dra ut på fest. Fast jag ska inte bli så jätte full, pallar inte vara bakis på matchen imorrn. Haha! Smart att enns dricka dagen innan.. xD Jaja, ska umgås med Jossan iaf :) De e kul. Älskar den bruden <3

Nej, nu ska jag sluta skriva och lägga upp lite bilder från dagen. Eller från när vi gick till bussen och ett kort när vi går till slottet:


Dehär är påväg dit, jag hade sånna förjävliga blåsor på båda lilltårna och "ringtårna - motsvarande ringfingrarna fast tårna. Så kunde inte ha mina skor på mig så gick i bara strumpor och där vi är på bilden e de jätte mycke stenar och jag skulle precis springa förbi johanna (som står med kameran) och upp på asfalten bakom henne och då fottade hon. Haha, lite mupp fotto? xD
De är iaf jag och Alexandra. Även fast jag hatar emosar så älskar jag dig Alexandra. För du är ju inte ett riktigt emo ;) hoppas jag


Johne efter sitt dunderfall på gräsmattan påvägen till bussen. Såg så jävla kul ut, HAHA , allt som sticker upp snubblar han på. Om de så bara är en sten xD haha


Jag och Johne - bara för vi är lite bättre än alla andra


Veronica säger : Här johanna - släng upp mitt ben här. Johanna säger: Öh, okej?
Och fottot blev som de blev. Johne och Johanna kör den ultimata poosen medan jag som inte har någon luva kör "gömma sig poosen" Fast den är ju bara "so 2006" HAHA


Haha, alla kör olika.. Men man kan ju fråga sig vad Johne håller på med?? HAHA


Haha, misslyckat försök att göra en hjärtform. Men jag älskar dig endå <3

Nu börjar detta blogg inlägg lida mot sitt slut. Men om ni har tur kommer det ett ikväll också! :)
Annars kommer det väll säkert ett eller två inlägg imorrn, med festbilder och säkert bilder från matchen med. Om jag känner Jennie rätt så kommer väll hon sitta som en papparatsi om hon kommer imorrn. :P
BYE (K) CYA

------------------------------------------------------------------------------------------------
Försöker klara det men allt går åt helvette, försökte vara det men allt gick åt helvette'

Solgården nostalgi!

Fick en lite solgården nostalgi nu innan jag skulle gå och sova.
Så jag laddade upp solgårds videor på youtube.com för att sedan kunna lägga in dom på bloggen! :D Bra va?

Hajken period 4 2009



Snacka om asså - Solgården period 4 2009



Åh, detta va såå kul! Hämnden e ljuv Linda! Mohaha. Observera att jag bara fick hjälp med att få ner henne till vattnet, resten skötte jag själv. Så känn dig besegrad Linda! Mahahaha!
BYE (K) för tredje gången idag. Haha.. // Veronica Fredriksson

--------------------------------------------------------------------------------------
Lär dig livets stora gåta - glömma, älska och förlåta'

Tilläggs inlägg


En typisk kollo låt! Uscha vad tjatig den kan bli efter 2 veckors dunkande av denna låt om och om igen. Men efter ett tag utan den så gåren och lyssna på igen sen! HAHA



Och den här låten får mig att gråta varenda gång jag hör den. Så mycket kollo minnen som bara droppar ner asså!
Men älskar den just därför också.. Konstigt nog <3

Saknar Solgården, alla ledare och alla barnen så grymt mycket! Men vi i rum ett kanske skulle sova hos Lise nästa lördag. Det skulle vara typiskt trevligt :) Älskar Solgården och allt därtill. Ni är som min extra familj - min drömfamilj.
BYE! / Veronica Fredriksson

-------------------------------------------------------------------------------------
Sluta aldrig hoppas.
Sluta aldrig be.
Sluta drömma, under kan ju ske'

kvälls inlägg

Jaha, de blev ett kvällsinlägg iallafall. Har precis kommit ur duschen, nice att vara ren :)

Träningen var rätt soft :) Lite uppvärming , fyrkanten , hörnor / inlägg och någon konstig match. Asså man skulle ha två fram och tre bak. Sen så kanske en person drev fram bollen mot mål. Men för att kunna göra mål så var man tvungen att passa bakåt och den bakom fick skjuta då. De va kul. sen körde vi vanlig match ett tag med. Sen städade vi och fick gå hem :) Jag vet de lät som en as kort träning men den var faktiskt i två timmar :) Från halv sju till halv nio :) Nice price.

Imorgon kommer även min efterlängtade Jennie Friberg till Eskilstuna och hälsar på! Vi ska ta massvis av bilder! :D
 På fredagen skulle vi hem till någon som Jennie är på g med? Och typ sjunga (?!) och typ va där ett tag.

På lördag morgon klockan tio är jag kallad till hemma match. Så då bär det av på match. Jennie får väll titta :P Hon skule tydligen ha med sig sina "pom poms" Och stå där och heja.
Trodde hon va! Aldrig i livet att hon tar med sig några. Hon ska sitta där tyst och snällt. Haha ;)

Nej, nu är jag så trött att jag snart svimmar av, somnade 3 igår natt - vakna halv sex på golvet- Han somna om tio min innan klockan började ringa och då var det bara att masa sig upp.. Sen hem, gå på stan med Jossan och hennesmamma och sen träning på det. Då blir man trött - psykiskt ? Eller nått.

Så det blir väll att titta lite snabbt på facebook och sen typ dra till sängen och sova. Tills imorrn när jag ska upp lika tidigt igen.... Och tro mig, Veronica ska inte bada imorrn med klassen - förvånade? Det bör ni inte va om ni känner mig. Ha-Ha.


Får byta örhänge i hålet i den lilla flärpen mitt i örat på måndag! Men ska nog ändå vänta 1 eller 2 veckor extra. ifall att..

BYE, CYA! (K)
------------------------------------------------------------------------------
Mina ögon kan tindra.
Mina läppar kan le,
Men sorgen i hjärtat - kan ingen se'

Tillbaka i vardagen igen då - iallafall nästan

Hejsan, nu är jag här igen. Igår blev det lite stressigt när jag skulle blogga, så det hann jag inte med. Så bloggar för igår med :)

igår
Ja, dagen började med att jag , jossan och Carro gick på stan. Carro köpte lite grejs. Sen drog vi hem till Carro där jossan färgade hennes hår mörkbrunt - fast det blev typ svart :) Sen käka vi och sen drog vi ner på stan. Där jossan och Carro tog bussen hem till Jossan.
 Jag därimot gick hem, fixade lite hemma och skulle ta cykeln. Men den hade pappa cyklat till jobbet med, så den var där och pappa va på jobbet. Så det blev att ta moppen.

Vid 10 drog vi från jossan och hem till Carro. Där vi sov. Vi skulle först sova innan tolv, för att orka med första dagen i skolan. Men vi satte uppe både förbi ett och två slaget.. Så jag kom med idéen att dygna - vara uppe hela natten. Men redan vid halv tre ville hon sova.. Så vi gick in och försökte sova. Men när jag just skulle somna så skulle vi ut och möta Filip (stavningen?) som hade hennes pengar.
 Sen drog vi tillbaka in till henne och försökte sova. Vid halv sex vaknade jag nere på hennes golv. Av någon konstig anledning.
Jag var tvungen att mosa mig in i sängen för att få plats igen. Haha ..

idag
Ja, idag då.. Första dagen i skolan.
Segt att kliva upp så tidigt - men mina planer om att slagga på bussen var inte riktigt sanna. Väl på bussen är man ju inte enns trött längre..
 Kvart äver åtta började vi igen och hjälp va konstigt de kändes att sitta där vid sitt bord och vara tvungen att vara tyst.
Vi hade upprop, utdelning av busskort, bestämde tider med Tarja (skrev upp oss på papper) Och ja massa annat. Fick nycklarna till skåpet också :) Sen vid halv tio var vi klara och fick gå :)
Och imorgon kommer nog bli fett chill.
Rektorn ska hålla ett kort tal, sen ska vi till "stranden" vid slottet och så får dom som vill bada annars kan man bara sitta där och chilla :) Imorgon slutar vi senast 1 :) CHILL CHILL. sen ere helg. Veckan har gått attans fort tycker jag ;)

Sen blev det stan med Jossan och hennes mamma. Hon köpte massa fint. Även ett par PALJETT TIGHTS! Haha, roliga dom ser ut. Men ändå fett fräscha. haha :D Bild kommer:


Fett balla, erkänn?

Lite bilder fårn dagen idag då:


Anka :D


<3




Nu blir det straxt att dra iväg till träningen. Har ingen bensin i moppen och kommer därför åka buss. Kommer ju också kännas ovant - man blir lat med moppen till hands :P

kvälls inlägg

Jahapp, jag hann visst med ett inlägg iallafall :) Be happy now! :)
Jag sitter nu här framför datan och har precis käkat och duschat efter fotbollsträningen. Vi hade en ny tjej som ville testa på idag också. Hon hette Emelie. Sp vi började värma upp, men hon ville inte vara med för hon ville inte springa "själv" .. ?? Vi sprang ju hela laget tsm. Men hon satt iaf kvar med sin mamma o bara kollade, sen gjorde vi en slags passningsövning i en diamant. Då va hon med. Men efter det skulle vi köra idioten. Då skulle hon bara titta .. :S Så vi körde först tre gånger. Sen 20 sit-ups sen körde vi tre vändor till och sen 20 rygglyft. När vi sedan va klar med de så hade hon gått. Hon ville inte längre spela i laget - hon tyckte de va för hårt.. Enligt Jimmy. Så vi körde vidare med lite "fotbollstennis" Fast linjen e bredare o där står ett lag. Som oftast består av tre stycken varav en jagar och de två andra ska se till att när laget med boll är redo att skjuta över den till de andra laget på andra sidan så ska dom inte lyckas komma förbi mitten linjen. Så man ska alltså stoppa bollen när dom har över den. Så de körde vi 5 min pass 4 gånger. AS KUL! Sen var det nerjogg och sen va träningen slut. Jag vet, det låter som en kort träning. Men vi har träning i 1,5 - 2 timmar :) Nu har jag iallafall insett hur kul fotboll är. Hade tappat de totalt efter att ha vart borta i en hel månad från fotbollen. Men nu längtar jag till träningarna och matcherna igen :) När jag sedan skulle duscha så skulle jag raka benen - vilket inte jag är särskilt skillad på. HAHA, så jag skärde mig såklart vid hälsenan .. Bild kommer.
Detta inlägg får avslutas med lite bilder från idag och eftersläntande kollobilder, titta och njut:


Fick ett ryck efter träningen och fottade lite i trappen ^^


Hmm... Varför denna "sexpoose" kan man ju undra. Ha ha ha


Jadu.. Denna bild är en aning Oklar..


Jadu.. Skor , shorts, strumpor och benskydd - mycket intresssant! :)



Skillade Veronica - Raka benen har alltid varit en stor talang inom mig. haha
Och nu kommer lite av dom utlovade , eftersläntade kollobilderna:


D
I S C O    T IE   !!  :)


Lilla syster min <3 älskar dig Zina. Solgården 2009


Haha , Linda roade sig med att namnmärka allas kåsor - hajken 2009


Nu tyckte Linda allt att hon var lustig .. Ha ha ha <3


Hennes nästa grej hon hitta på i all rastlöshet var att skriva lappar på min rygg. Haha, lustigkurren där ;)


Disco diskning. Jag har nog aldrig haft så roligt när jag har diskat: Haha, men med lite musik blir de mesta roligt! Nissediskningen - 2009


HAHAHA - kaosbild.. Lyckliga 2barns föräldrar xD Ser ju mer ut som om Linda förlöser mig. HAHAHA <3
Myspysigt på hajken - 2009


Alla barn på solgården - period 4 2009

Nu ska jag avsluta detta inlägg och dra mig mot sängen. Bara en sista sak ni bara måste lyssna på en solgården låt. älskar den: http://www.youtube.com/watch?v=zwFS69nA-1w

Hejdå på er. CYA (K)

----------------------------------------------------------------------------------
Man måste kämpa, för att till slut kunna segra'





Tillbaks till vardagen snart igen då.

Hej igen! Nu sitter jag här igen och bloggar  :) Idag vaknade jag då i Jossan soffa igen. Men denna gång utan en svettig mardrömm att berätta om.. Hehe. Här i Eskilstuna är det tråkigt väder. Gråmulet och regnade nyss. Hur är det hos er? 
 Snart bär det av till träningen, skönt att vara tillbaka i vardagen igen på ett sätt. Även en härlig känsla att köra moppepärlan min <3 Lite trögstartad - men så blir det när man inte är körd på en månad! Bilder på min moppepärla kommer :) <3
Vet inte om jag kommer hinna blogga när jag kommer hem vid nio, då ska jag ju äta och duscha. Måste nämligen börja komma i säng tidigare nu. Ska vända tillbaka på dygnen, vilket jag känner på mig kommer gå åt helvette. Men har man gått upp sex på morgonen vart i skolan och sen tränat då är man nog trött lagom till tio elva - det är ju perfekt! De är ju bara den första dagen som kommer bli kämpig och sova och sedan gå upp så tidigt.. Men, sånt är livet och jag börjar nian - detta innebär hårtkörning av plugga, sen ska jag även hinna med o träna och vara lite social! Hur ska detta gå.. ? Säkert så går det brilliant - ja, det går ju bättre med en positiv inställning iallafall! :)
Nu ska ni få lite bilder från gårdagen hos jossan och sen på min moppe. Bara titta och njuta:


Middag på jossans balkong :)


Josefine Ekenskjöld <3


Chill och mys på balkongen :) <3


Love <3


Skönt att ha dig tillbaka i Eskilstuna igen <3


Kärlek <3

Detta var lite bilder från gårdagen hos jossan :) (Jag är osminkad på alla bilder, ignorera det) hehe.


Moppepärlan min <3


Skönt att vara tillbaka i trafiken med min pärla igen :)

Detta var allt för idag,  nu måste jag rusa ner och låsa upp min moppe och köra till träningen. BYE (K)

---------------------------------------------------------------------------------
Ett gott skratt förlänger livet'

Dubbla inlägg idag, bara läsa och kommentera! :)

Jahopp. det blev lite stressigt igår, så hann inte skriva bloggen så får ta det inlägget nu också..

Igår
Vi va hos sussie först och fikade. Länge sen man såg Pontus och Pierre. Och faan va lång Pierre har blivit!
Sen åkte vi hem. Och när vi kom hem så kommer min granne ut - världens snyggaste grabb asså!! Och jag satt i världens fulaste hjälm! Så jag gömde mig bakom pappa tills han hade gått förbi. Sedan gick vi in och lagade mat, då jag fick ett samtal av en stressad Josefine? Hon undrade iaf om jag vill sova hos henne och de ville jag såklart. Skönt att träffa henne igen <3 Jag skar mig på fingret också - klantig som jag är. (bild kommer)
Hon skulle komma en timme senare. Så jag börjar i godanro att hänga tvätten, då får jag ett saamtal av jossan igen och då va hon hoss mig nu. Så fick släppa allt, raffsa ner lite kläder i väskan och sedan dra.
Väl hemma hos henne kom Danne och hans kompisar. Trevligt trevligt.
Sen vid 2 gick vi och la oss. Men sen vaknade jag svettig vid fem av en mardröm.
Det började med att vi var på solgården och skulle tillbringa sista kvällen på ett mysigt sätt. Så vi fottade lite bland fåret. De ena fåret blev kär i mig och försökte pussa mig. HAHA (observera att detta enbart är en dröm!)
Sen gick vi in i vad som till en börjar föreställde lilla villan. Fast det fanns bara ett stort rum med lite våningsängar och skåp. Så började ledarna att berätta spök historier. Efter ett tag var jag tvungen att kissa så jag gick själv ut i mörkret till toan som va i hallen. Men när jag kom tillbaka så var ingen kvar. Så jag fick panik och skulle ringa Linda, men då hittade itne jag min mobil och lampan gick inte att tända! Så jag fick då ännu mer panik eftersom jag e mörkrädd och inte kunde nå någon. Så jag rotade igenom alla skåpen där inne efter en telefon. Så till slut hittade jag en mobil, som va helt CP. Den växla mellan avstängd och på.. Så sen när den väl funkade så skulle jag ringa Linda, men i paniken kom jag på att hennes nummer va i min mobil inte i den jag håller i.. Så jag börjar slå mitt nummer. Men hinner inte långt innan jag i ögonvrån såg dörren öppnas bakom våningsängen. Så jag flyger upp i översängen. Så får jag syn på en vit varelse som går emot mig med en yxa eller kniv. Så jag får ett fnatt och börjar slå mot den skumma varelsen / spöket och springer sen mot dörren - den va låst. Men det fanns en dörr till och med spöket hack i hälen så sprang jag till den också. Den var med låst - jag började då skrika och sen vaknade jag! Snacka om äckligt! Haha, sen kunde ju inte jag sova där i hennes vardagsrum på ett bra tag.


AJJ


Och det ville ju aldrig sluta blöda heller..!

idag
Idag vaknade jag runt 1 med 6 missade samtal från pappa och 8 sms. Väcka klockan som jag ställt på tio hade jag också sovit förbi.. Suck. Vi gick då upp och började sakta men säkert att dra oss mot stan - jossan skulle handla smycken på rean. Men de fanns inga kvar och hon kom därifrån med 1 "jacka" av någe slag, ett långt linne/klänning och  tunn tjocktröja. Mycket fina saker (Y)
Sen drog vi oss hem till mig där vi käkade både nudlar och glass. Mums :) Sen fixade jag min torra tvätt och slängde in en till tvättmaskin. Sen drog vi hem till jossan igen. Där hon bytte om och vi käkade middag. Vi chillade även på hennes balkong (bilder kommer) Sen drog vi och skulle träffa danne på stan. Men han åkte inlines så vi fortsatte våran lilla promenad som slutade hemma hos mig där jag nu sitter stressad som fan och skriver detta inlägg. 
Vi ska nämnligen vidare till jossan med moppen sen. Fast först ska vi in på shell o tanka o handla lite mys till filmen vi tänkte titta på ikväll. Om vi nu hinner till shell innan de stänger. Vi har bara en timme på oss.. Bilder från idag läggst upp imorrn. kommer ett inlägg imorrn med! CYA! (K) 

---------------------------------------------------------------------------------------
Never look back - just remember the good' (av Josefine Ekenskjöld)
 

sjukaste på länge.

Förlåt, det blev ett hastigt inlägg till. Jag bara såg detta på en blogg nyss,¨
Är inte detta sjuk..?! Paris Hilton, alla vet ju att hon badar i pengar, hon har ju allt man kan tänka sig. Men nu har hon tydligen kommit på något hon inte har och lät bygga en hundkoja åt sina hundar för TVÅ MILJONER! Huset är ett mini modell av hennes hus. Hund kojan består av två våningar. På nedre våningen finns det ett vardagsrum med designade möbler. Där av även en kristallkrona! Övervåningen består av ett sovrum och en garderob, där hundarna kan ha sina outfits. Allt detta är i färgen rosa - såklart.



Hundkojan är plaserad i hennes trädgård.
Snacka om att inte ha något bättre att lägga pengarna på - hon har verkligen allt?

Det var allt för mig, nu ska vi förmodligen ut till pappas kompis och fika! :) Så nu får ni vänta på kvälls inlägget. CYA! (K)


Minnen - för livet

ÅÅÅÅH, jag sitter här hemma och på radion spelas "So what, Im still a rockstar. I got my rock moves and I don't need you. Guess what, I having more fun......"
Vilka flashbacks jag fick nu Philippa. När vi stod i duschen och sjöng dendär låten så hela solgården måste ha hört när vi sjöng och när vi gick och skrek - sjöng den när vi stressade som fan till discot. Vi var ju aldrig klara så vi fixade oss ju också när discot hade börjat. Åh, älskling - vilka minnen. Jag saknar dig så sjukt mycket!!

Du ska veta att det är svårt och knäcka min yttre fasad, det är inte många som klarar av att komma ända in till kärnan. Men du har lyckats, på två veckor. Du är så grymt unik. Du är verkligen dig själv , sen får man tycka vafan man vill. Sen första gången jag såg dig så var det kärlek, och något klickade i bakhuvudet o sa att du var den rätta äkta vännen som aldrig kan bli annat än perfekt. Du måste förstå älskling, vad som än händer så finns jag alltid för dig. Dag som natt, även om jag inte fysiskt kan krama och pussa på dig så älskar jag dig lika mycket ändå.Och 90% av alla mina tankar är på just dig! Du är ljuset som lyser upp mitt mörker och jag är så fruktansvärt tacksam att jag har fått chansen att lära känna dig. Och jag är så oerhört stolt över att jag kan säga att Philiipa - Det är min vän. Du är den jag både har skrattat och gråtit med. Men det är ju så, äkta vänner delar både glädje och sorg. Och det gör vi.
Du är så förjävla underbar och jag saknar att va i din famn, bara få ge dig en ordentlig kram och en stoor puss! Det var för dig de flesta tårarna rann när vi åkte hem från solgården. Jag älskar dig bästa Phlippa Molander <3


Så mycket kärlek på dig, min älskade Philippa! <3
(kortet är från de hösta hopptornet på Ass ö - 2009)

----------------------------------------------------------------------------------
Med dig vid min sida - klarar jag allt'


Dagens händelser - mycket trevliga :)

Nu sitter jag här, väl hemma från vakningen av hund. Först och främst måste jag bara tacka Malin för den urfina designen som hon fixade åt mig idag.
Jag sitter nu hemma och jag tror att jag hör musiken från å-festen. Just nu spelas "båten anna" Och jag får värsta flash backen från solgården discona. Då vi dansade loss till just den låten.
 Jag var hundvakt ett tag, från klockan nio på mogonen och fram till då Pappa och Sussie kom hem vid sex. Då käkade vi middag och sen blev det fika och kolla på tv. Så vi kom inte därifrån förens någongång vid 12 ungefär. Bilder på när vi är ute på promenad jag o Reica kommer nu:


Reica <3


Oboy med musli i. De va gott :)


På första långpromenaden i skogen. Jag lyckas såklart tappa bort mig. HAHA


Långpromenad i skogen.


Efter ca en timme visste jag var vi va igen och vi började då att knata tillbaka.


Väl tillbaka så tog jag mig en fika. Mums :) <3

Har inga bilder från andra promenaden, för det var inte så lång. Så tanken att fotta slog mig inte riktigt då. Inte förens vi väl var tillbaka igen. Tyvärr..


Sedan bar det av mot skogen, för en tredje långpromenad :)


Väl ute på åker'n så sprang vi lite också :) Precis som du Aya, brukar göra med din hund. Fast Reica biter mig inte i knäväcken, hon drar bara skitmycke när det går segt .. :P


Sötnosen <3


Ser ni den lilla granen? :)


Väl tillbaka igen så var hon minsann ganska törstig, lilla pluttan<3

Och nu kommer även lite fler kollobilder :) bland annat lite bilder som Malin skickade till mig på msn idag:)
Titta och njut nu riktigt mycket:


Jag & Tove - på bussen till Solgården 2009 <3


Zina älsklingen min - på bussen <3


Bror och Lourtney i matsalen - solgården, period 4, 2009


Fredrik. Rum 1 älskade fadder - Solgården p4 2009


Fanny på spikmattan - Solgården p4 2009


Godisköp. Tre gånger under perioden på solgården


Nicole och Kristin. Nicole föder i december. På lucia!! Solgården 2009


Jag Linda och Åsa. Men vad gör Linda egentligen?? Haha - Gladiatorerna 2009


Linda blev snabbt indragen i någon sorts kajaktävling. Vilket hon inte vann. Är jag förvånad? Nej inte direkt ;)


Vi sov ute på klipporna båda dagarna - Hajken 2009


Hajk, hajk, hajk , hajk! Koviken 2009


Linda & Veronica. Skämmig bild på mig, menmen - hajken 2009


Marina, Lise & Kim - dödshajken 2009


Evelina, Fanny & Stephanie - Solgården 2009


Ruben , Philippa och Lise :) <3


HAHAHA. Linda & felix på fotbollstuneringen 2009 <3


Lise och Zina - Älsklingar <33


Tove & Marina - KRAM <3


Jag & Linda , sista kvällen. KRAM <3


<3


<3


<3


Haha - bara för jag e så fruktansvärt mörkrädd och älskar kollo.

Nej, nu är jag så trött att jag viken sekund som helst svimmar av. Solgårdens läggtiden och morgontider gör mitt liv helt konstigt. Jag somnar rätt sent men vaknar ändå runt halv nio - nio .. Igår gick ja o la mig fyra och gick upp sju. För att hinna äta frulle o allt innan pappa skjutsade ut mig till Magla. Där jag skulle vara hundvakt. För dom skulle ut och åka hoj - mälaren runt. Godnatt alla, vi ses och höres! Imorrn ska jag tvätta och städa, trist. Men det kommer komma åtminstonde ett inlägg under morgondagen. Så det är bara att vänta. Fortsättning följer! :) (K)

----------------------------------------------------------------------------------
Allt går runt i cirklar, jag kan inte välja vilken väg jag ska gå'

Sent i säng och upp tidigt.. jobbigt.

Jaha, jobbigt och gå upp sju, menmen. Idag blir det att vara hundvakt - lätt förtjänta pengar :)
Jag kommer därför inte ha datan på .. ja några timmar - hur länge det nu tar och åka mälaren runt med mc.
Så under tiden så nås jag på mobilen. Puss



----------------------------------------------------------------------
My heart beat for you'

ett litet extra inlägg.

Nu har jag fått bilderna från när vi va på den gamla övergivna kollogården, den har ju vart stängd i minst 30 år enligt Fredrik, våran fadder. Vi blev iallafall väckta vid halv tre, då fick fick veta att nu skulle vi klä på oss och röra oss mot bilarna som skulle ta oss dit. Vi åkte i två bilar, jag och Philippa åkte i Åsas lilla gråa bil. Kristin åkte även i Åsas bil.
Och sen hade vi någon ledares vita volvo som Fredrik körde. Där i satt Tove, Lourtney, Lise och Marina.
I Åsas bil diggades det musik förfullt och innan vi visste ordet av så var vi framme. Usch, det var ingen rolig syn precis. Jag som var rädd när vi skulle gå ner till bilarna i mörkret bara! :O
När vi kom dit var det igenvuxen av massa ogräs och på både den högra och vänstra sidan var det två avlånga likadana barnhus. Och i mitten var personalhuset. Lite mer fyrkantigt och högt. Barnhusen var låsta så dom kunde vi inte gå in i, så det blev ledarhuset. Först bangade alla, men efter ett litet pepp av mig så kom vi in i huset iaf - vettskrämda som vi var. Vi kollade först på undervåningen som typ bestod av ett rum och två små rum och en liten kammare typ? Sen gick vi till övervåningen som bestod av två typ sovrum, Philippa fottade ena rummet, så det kommer komma bild på det längre ner på inlägget. Sen gick vi ut, fortfarande panikslagna.
Sedan bar det av till matsalen som låg lite längre in på gården, där fick vi även syn på en stor äng och ett skjul med tre bås, där barnen som var på gården hade stått och tvättat sig. (Det fanns alltså ingen dusch eller toa) Jaja, rädda rum ett fortsatte till matsalen, där man först gick upp på en liten trä veranda. Ungefär lika smal som ett matbord på brädden. Fredrik tog ledarrollen och gick först. Han gick o snackade om hur gammalt det var o helt plötsligt säger han "oj! Akta plankan, den e trasig" Mycket riktigt en planka va av och det var ett hål. På högra sidan så var det även fyra små dörrar med en glasruta på varje. Sen kom själva dörren där vi gick in. Först var det ett litet "samlingsrum" förmodligen där man tog av sig skorna och jackan. Sen åt höger var köket, där gick vi in. Vi kollade i lådorna och skåpen och fottade, allt var frid och fröjd ända till Fredrik utbrister "TYST! Hörde ni dedär? Eller hör ni dedär?!" Alla blev tysta och lyssnade efter, då hör man ett dovt ljud från en radio. Men Marina vill inte bli skrämd så hon säger istället "De är säkert Åsa och Kristin som siter i bilen och lyssnar på musik" Så vi fortsätter vidare in till matsalen. Där det var som bänkar mot väggarna. som i ett omklädningsrum typ. När vi står där och betraktar matsalen så hörs något som ramlar ner i golvet, alla får panik och slänger sig på golvet och börjar gråta.. När vi sedan vill ut så är dörren bakom oss låst. Så Fredrik säger med en rätt  så panikslagen röst att vi måste gå tillbaka igen. Så vi börjar trippa tillbaka till dörren som e på andra sidan huset än var vi va då. När vi går förbi köket så ligger det ett matförvaringsrum typ och där ligger det en slängd plast bytta. Då fick vi ännu mer panik. Fredrik utbrister "kolla det var bara dendär" Medans jag tänkte men det finns ingen stanns den kan ha ramlat ner ifrån och får ännu mer panik. Väl framme vid dörren ut mosar jag på. Tove tar ledarrollen denna gång och Marina går efter. Jag går trea. Tove fokuserar på altangolvet - efter den trasiga plankan och likaså gör Marina. Jag kör en annan taktig. Trycka sig mot väggen för att undvika den trasiga plankan. När jag har gått förbi första dörren slår den dumma tanken mig "hoppas det inte ploppar fram ett ansikte från glasrutan i dörren nu när jag går förbi" Vad tror ni händer .. ?! Jo , tro på fan - det ploppar fram ett ansikte ur glasrutan. Precis när JAG går förbi!!!! Jag får PANIK och dyker ner i brännesslorna som var på sidan om verandan. (verandan va bara öppen , den hade inget staket) Jag springer sedan ut på gräsmattan och slänger mig ner på knä och börjar skrika / Gråta och i största paniken gör jag ett sorts försök till att dra sönder mina mjukisbyxor? HAHAH. Samtidigt ser jag hur Tove dyker efter mig i brännesslorna , gråtandes men samtidigt skriker hon "Veronica stanna, spring inte ut i skogen. Du kommer DÖ!!" När jag och Tove står och skriker / gråter så kommer även Lourtney. Och det sjukaste var att jag var den enda som såg ansiktet men Tove och Lourtney fick också panik.. ha ha ha. Efter ett tag kommer Felix ut, rätt vid i ansiktet och har målat sig med massa färger i ansiktet för att se rädd ut. Och Fredrik berättar att han innan vi åkte dit hade han kört dit Felix och lämnat honom där. Han hade alltså suttit i huset själv i ca en halvtimme. Det skulle jag ALDRIG göra. Han hade dessutom upplevt barn som skrattade och som hade skrikigt. Sen hade han suttit på bänkarna i matsalen och tittat ner i golvet, då en svart skepnad hade visat sig i ögonvrån. Felix hade blivit så rädd att två gånger hade han i panik sprungit ut från huset och bort på ängen - så långt från huset som möjligt. Fatta äckligt...
Sen kommer Åsa och Kristin "springande" och gör ett försök till att lugna ner oss. Medans dom frågar dom lite mer lugna vad som hände. Det slutar med att Åsa och Kristin blir tok nyfikna och springer in i matsalen för att kolla dom med.
Så Philippa, Marina och Lise tog sig en till runda med Felix , Åsa och Kristin. Både i matsalshuset och ledarhuset. Medans Jag , Tove och Lourtney stod och var skiträdda. HAHA
 När vi sedan kom hem vid fyra någon gång gick vi o la oss. Jag kunde såklart inte sova så det slutade med att Tove fick följa med mig och väcka jouren, som var Linda - såklart. Haha, så hon la sig i min säng och låg där och försökte få mig o lugn. Hon låg där ända tills hon skulle gå upp o göra frukost. Efter att båda två endast hade sovit en timme den natten så var inte vi sådär jätte super pigga nästa dag. Haha , Lyckat ?
 Nu kommer det lite bilder från natten:


Detta ska väll föreställa själva köket där maten lagades.


Väl inne i köket, Livrädda. ´Tove ser mest drogad ut faktiskt. Och kollar man på mig ser det ut som om jag är berädd att ge den som tänker skrämma oss / komma fram från skåpet en rak vänster. HAHA


Ett av rummen som troligtvis ledarna har sovigt i. Annars är detta också ett barnrum.


Bild på samma rum som bildenovan, fast detta var innan vi hitta ljusknappen. Kolla riktigt noga på bilden så kommer du kunna urskilja ett ansikte o en spökkropp! :O Uscha.


Här är ledarhuset och en övergiven bil, med alla bilrutorna krossade och ingen baklucka.


Ett litet skumt förråd i ledarhuset, uscha.


Nu ville vi bara hem till solgården igen!! Dedär va det värsta vi hade upplevt i hela vårat liv!!

Några kvällar innan detta besök så körde vi även "anden i glaset" här kommer lite bilder från den kvällen:


Lise värmde glaset över ljuset.


Och så var leken igång..

Men sista kvällen, då jag, Malin och Tove tokgrät blev den bästa kvällen, Vi la fyra maddrasser på golvet och så klämde vi sju plus Li ihop oss på dom. Även Anton och Jonte sov inne i vårat rum, fast i en varsin säng. De flesta andra sov ute i hallen eller i andra rum. Vi käkade även lådan med godiset som vi vann på solgårdens sista aktivitet: Städningen.
Nu kommer det lite bilder från det också:


Här är lådan med godiset som vi vann. Muuums :)


Vi hann även med och tortera Felix den kvällen. Lise upptäckte nämnligen hur fruktansvärt kittlig han var under fötterna .. Och under armarna. MOHAHAH


Och mera tortyr förtjänade han. OBS! Kolla hans ansiktsuttryck! HAHAHA


Rum 1 - bästa rummet - bästa rumskamraterna. Solgården period 4a 2009. <3


Det var även skattjackt i skogen. Linda, Felix och Cissi var utklädda till några konstiga , sjukt äckliga monster. DOm hade nylonstrumpbyxor över ansiktet och blod vid munnen. Den kvällen vågade jag inte sova min säng vid "balkongdörren" Så jag tog ner min maddrass och la den på golvet , längst in i rummet och under bordet. HAHA


Ledarna hade kommit på en ny solgårdslåt, som dom sjöng sista dagen och på talang solgården 2009. Vackert men otroligt sorgligt. Varenda gång jag hör låten så trillar det ner tårar från min kind..

"För vi e ju på solgården, och här är sommar'n bäst. På solgården så är det alltid fest"
Nu ska jag gå ifrån datorn. CYA
----------------------------------------------------------
Du är ljuset i mitt mörker'







ny dag, ny längtan.

Hallelojsan, nu är jag tillbaka igen med ytterligare ett inlägg.
Det blev rätt sent igår, jag kom inte till sängen förens fem - kvart över fem. Jag la mig och lyssnade på musik och minnena från solgården bara trillade ner, jag bara låg där och ville bara tillbaka igen. De är så underbart där borta på barnens ö. Jag har typ kollat på bildspels skivan som vi fick med oss hem 20 gånger också. Saknar allt.
Men nu kommer det lite mera bilder, titta och njut. Skratta är inte heller fel :)

 
Anton - Top model solgården 2009 (tjejerna klär ut sig till killar och killarna till tjejer)


Louise - Top model solgården 2009


Marina - Top model solgården 2009 <3


Max - top model solgården 2009


Top model 2009 - Reklamfotografering.


Gladiatorerna, den bästa aktiviteten av alla! Grymt kul. Synd att det är sista "heldagen" på solgården bara.
Aya och bror på fottot p4 2009.


Gabbe och Kristin - Gladiatorerna 2009


Gladiatorerna - Aya, Kristin, Linda, Åsa och Cissi. 2009


Åsa och Ruben - gladiatorerna 2009


Mowgli och de röda laget - gladiatorerna 2009


Jag, Gabbe och Anton - gladiatorerna 2009


Marina och Fredrik i "gatloppet" - Gladiatorerna 2009.


Max mål, Karlsson på taket och Malin i "cirkeln" - Gladiatorerna 2009


HAHAHA. Jag och Linda - Gladiatorerna 2009.


Tove och Kristin - Gladiatorerna 2009


Fotbollstunering , de gröna laget - solgården period 4 2009


Publiken när solgården vit spelade - Fotbollstuneringen 2009


Pontus, Johan och Gabbe. Solgården vit - Fotbollstuneringen 2009.


Fanny & CO - hejarklacken på fotbollstuneringen 2009


Bus på fotbollstuneringen - Ruben och Aya (jag i bakrunden) 2009


Max - Fear factor period 4 2009


Philippa och Ryan som dricker en kopp flytande margarin - Fear factor 2009


Jocke , han får sitt straff för att han och hans "gäng" snott allt guld o silver - Piratleken 2009


Åsa var en av de onda medhjälparna, även hon var påväg mot sitt straff - piratleken 2009


Zina , Wayla och den finsktbrytande Felix - städningen 2009


Rum ett busade ju såklart också. Moa var jour denna natt så klippska som vi är så kom vi på ideén att skriva "jour!" på hennes bil. Haha, vilka minnen tjejer <3


Vi kom även på den brillianta ideén eller som åsa skulle ha sagt "den fabulösa" ideén att frysa in ett par av Lindas mest använda byxor, som åsa snodde åt oss. Vilka minnen, jag säger bara Solgården perod 4 2009 Ä G D E ! <3


Johanna, Fanny, Zina och Paula - Stranden 2009
Mina små flickor :)


Bad på flytbryggan - Solgården 2009


Call on me , med Åsa , Aya och flera - Talang 2009


Call on me , Åsa m.flera - Talang Solgården 2009


Ruben med Robotdans, skit duktig - Talang 2009


Ledarna som sjuger deras ny skrivna Solgårdensång - talang 2009.

Sen måste jag ju bara tillägga att Jag, Tove, Marina, Lise, Philippa, Zina och Fanny spelade teater på talang solgården 2009 också. Vi spelade en varsin ledare. Jag var Linda , Tove var Nicole, Lise var Fredrik, Marina var Felix, Philippa var Jocke, Zina var Aya och Fanny var Niklas. Det finns bara video på det, inga bilder tror jag. Men det var iaf grymt kul, och rätt lyckat tror jag? Ledarna garvade iaf :)


Fredrik, Lise och Linda - lite bus i köket. 2009


Härliga solgården , här äter vi när det är fint väder. Period 4 2009 - bästa någonsin


Spökrundan 2009
Jag blev kidnappad den kvällen, det var såklart planerat. Och att dom valde just mig av alla var för att dom har en viss erfarenhet av den rädda Veronica som inte kan sova efter spöknätter. Haha, så jag blev förberedd på att bli kidnappad och fick veta hur det skulle gå till.
Jag skulle gå som vanligt med alla, jag gick sist med Linda och höll henne i handen, men precis när vi skulle gå in i lilla villan så skulle jag behöva gå på toa. Det fick jag inte för Linda, så jag tjafsade emot mer och mer och till sist slet jag mig ur hennes hand och små joggade tillbaka mot toahuset. På vänstra sidan ligger gropen, som är omringad av buskar. Där skulle jag bli nerdragen av Moa eller Aya. Men så blev det inte, jag hann en liten bit och tittar sedan åt Vänster - Där kommer det ett springande spöke som hoppar på mig och vi "flyger" in i busken. där låg vi tills alla hade gått in i lilla villan och dörren va stängd. Sen vandrade vi ner mot stranden där jag skulle sitta på bryggan och få alla barnen som gick att skriva sitt namn i sanden och sedan komma ut till mig på bryggan. När dom väl va hos mig så sa jag åt dom med en tillgjord panikröst att dom var tvungen och springa gemsmed traktorspåret för att rädda Nicole först (hon var också kidnappad) Men det dom inte visst var att i slutet av bryggan låg Fredrik under den. Och när dom precis skulle gå av bryggan så kröp han upp och skrämde dom. Ah, det låter skumt för er som inte vet vilka personera var och hur platserna jag försökte beskriva ser ut. Men det var iaf askul! :)


Dom tog en bild på mig och photoshopade den och skrev även ett brev där det stod var jag va och att jag behövde hjälp för jag hade blivit kidnappad. Haha, det va kul.
Det roligaste var ju o se Philippa och hennes "gåkompis" reaktion och Zina och hennes "gåkompis" reaktion.
Philippa började typ gråta när hon såg mig och Zina fick typ panik. Haha, söta <3


Jag vet att bilden är gammal, men jag ville bara få fram att du är som min lillesyster och jag finns alltid för dig. Jag älskar dig Zina Sendi <3

Nu kommer det lite bilder på mina fina och bästa rumskamrater :)


Lise <3


Lise och Marina <3


Marina <3


Malin <3


Tove <3


Lourney <3


Philippa <3


Jag bodde ju också i rum 1 så jag bjuder på denna bild. Haha.


Jag älskar oss! <3 Utan er, inget mig.

Näst sista natten var vi även med vår fadder på en övergiven kollogård. Det var det läskigaste jag N Å G O N S I N har varit med om. Jag berättar mer när Philippa har lagt ut bilder på det på sin facebook så jag kan sno dom o lägga ut på bloggen. Men jag kan ju säga att det slutade med att när vi kom hem vid fyra, då vågade jag inte sova själv. Så Linda som var jour fick sova i min säng. Tills hon gick upp och skulle laga frukost. Haha, Lyckat. Eller hur Linda ;) Båda sov typ en timme den natten. Hahahahahahahaha.

Alltså, detta va inte sista inlägget med bilder från kollo, det kommer mer. Va så säker på det :)
-----------------------------------------------------------------------------
Simply the best'











Tillbaka i Eskisltuna igen, efter två helt underbara veckor på barnens ö.

Jahopp, nu är man tillbaka igen då.. Det är så fruktansvärt tråkigt och framför allt tyst. Inte har man något och göra och det finns inte heller 49 kamrater att göra något med runt omkring än längre..
Ärligt talat så skulle jag kunna stanna på solgården i 2 månader om man bara hade tvättmaskin. Solgården är ju det som jag längtar till mest på hela året. Det förgyller mitt sommarlov. Utan det är inte min sommar hel.

Jag vet inte var jag ska börja någonstanns,  det har ju hänt så sjukt mycket saker under dessa två mest underbara veckorna som jag har fått tillbrunga på barnens ö med bästa ledarna och roligaste kollobarnen :)
Ja, jag kan ju börja med första dagen, då kom vi dit packade upp allt, käkade lunch och körde sedan igeom alla regler + brandövingen, som gick hyffsat bra och blev betydligt bättre väldigt snabbt :P Sen var det middag och efter det gick vi ner till stranden. Badkruka som jag är så skulle jag inte bada och kallt som det var satte jag på mig ett par mjukisar och en tjocktröja.
Men kvällen blev inte som jag hade tänkt mig det grillades korv och där sitter jag på en av stockarna runt "brasan" där Felix står och bränner alla korvar. Helt plötslig blir jag attackerad av Linda, som försöker få mig att ramla baklänges från stocken och Niklas försöker proppa in en bränd halva korv i min mun, det hela slutar med att både jag o Linda ligger på rygg på marken och har ramlat ner från stocken. Sen ville Linda brottas i sanden, det var ju helt oskyldigt sa hon när jag misstänkte henne för att jag nog inte skulle vara så torr, och jajjemennsan, det slutade med att hon bar mig ner i vattnet och släppte i mig med alla mina kläder. Revange sugen som jag var så sprang jag upp och fick lite hjälpa av alex att få ner linda till vattnet, där jag sedan puttade i henne. MOHAHAHHAHAHAHA! Äntligen!

Sekunderna innan jag blev blöt. Haha.



Nu lägger jag bara upp lite bilder, så får ni tolka bilderna mest som ni vill, så slipper jag skriva en massa också.


Badtunnan va ju populär, fast frida verkar inte förstått vitsen med den? Man ska va i bad tunnan, inte utanför.


Vi va ju även på rånö eller va det hette, det var trevligt. Frida var min och Fredriks simhopp lärare :P Hon lärde oss sittdyk från trean :D haha. Hon sa att det va lättare än vanligt dyk, men jag tycker de va mycket svårare :P


Ett av hennes avancerade hopp från trean. Hon dök även från den högsta.


Jag dyker från trean "stolt" :D Men jag tror att det var där som jag gjorde ett enormt vadplask (benplask) Det gjorde fruktansvärt ont. Hahah..


Ett hopp från den högsta hoppgrejen :)


Det blev även lite fotboll där borta på rånö.
Jag Linda, Frida och Tove kastade även freespie. Det visade sig att Linda hade ENORMA skills på det, "OBS IRONI" haha. Seriöst den sämsta jag har sett på att kasta fresspie. HAHAH


Den tuffa hajken dåra, den åkte såklart rum 1 med på. Men vi hade ju inte förväntat oss något annat för vi är ju liksom bäst och tuffast, Fast mupparna på bilden vet jag inget om ;)


Det blev även bad på dödshajken som ägde rum i Koviken p4 2009.


Påvägen till Koviken, alla med sina packningar på ryggen.


Hanna nöjde sig inte med crabelurerna som hon hade ätit på morgonen, hon gav sig på att hon skulle ha det sista i bunken. Och detta är resultatet efter att hon hade kört ner huvudet i bunken för att slicka det allra sista :P


Myspys på dödshajken. Det är också bra ibland.


HAAAAAJJJJJKKKK. En kåsa var och en sked var är det man får under hela hajken, därför bör man vara rädd om det och inte tappa bort varelse kåsan eller skeden. För man får ingen ny.


Påväg från hajken ? Eller jag vet inte. Men jag chansar på det! :)


Anton - påväg upp till höghöjdsbanan. Skitläskig grej.


Jag - på höghöjdsbanan. Jag höll ju på att skita på mig där uppe.


Lyxhajken - Det är dom klenas hajk.


Nu avslutar vi detta inlägg med bilder på alla ledare.


Alla ledare samlade.


Aya - Den självkäre men ändå tuffa militären.


Erik - Den engelsk talande kocken.


Cissi - Den cencurerande läraren.


Kristin - Den knäppe ideé påkommaren.


Frida - Den omtyckte moraltanten.


Fredrik - Bästa faddern men även han som "krullar" sig i håret när han koncenterar sig.


Felix - Städerskan med brytande dialekt på finska, men även dödshajkaren.


Linda - Den mest utstickande och udda kolloledaren i alla tider. Men va lugn Linda, jag gillar dig lika mycket ändå :)


Jocke - Mannen med hockeyfrillan, även känd som ordvitsaren.


Moa - Livräddaren, hon som alltid lyckas vara i närheten när något händer.


Nicole - Kollo ledaren med sämsta bortförklaringarna. " jag e gravid ingen får brottas med mig" Men egentligen är hon nog bara feg. Hon vill nog bara inte bli besegrad av kollobarn! Vilket hon skulle bli om hon gav sig in i en närkamp med oss. Mohahha! :) 


Niklas - Berättaren. Han e uppvuxen i brandbergen och gick i skarpnäcks gamla skola, han hade klassrum på övervåningen, men bytte skola i tvåan. Området han bodde i hette albatrossen, eller nått? 


Åsa - Den svagaste av dom svagaste. Hon presenterade sig som starkast första dagen - men det visade sig snabbt att det var fel, när en efter en tog ner henne i brottning och allt som har med styrka att göra. 

Och detta får avsluta mitt inlägg för ikväll. Klockan e liksom 03.00 snart, så kanske dags att fundera på att sova lite? 
Mer bilder kommer imorgon dagens inlägg. CYA <3 

-------------------------------------------------------------------------------
Keep talking bitches, it makes me famous.




 





 




RSS 2.0