Myskväll

Idag blev det att åka till Skärmholmen och handla lite, jag köpte ett par "jeanstights" och en tröja. Väldigt trevligt, det var jag, Freddy (lillebror), mamma och kusin Ettan. Senare kom även Bobby :) Sen köpte vi lite foder och grejs till råttorna. Nu hade det redan passerat två timmar! Så vi drog och till bussen och åkte hem! :)

Då blire myskväll ikväll med mammsen då! Lillebror är hos en kompis och ska sova där. Så vi har käkat kyckling och ris till middag och snart kommer vi bänka oss i soffan med lite snacks och filmen män som hatar kvinnor som vi hyrde idag! :) Ska bli såå kul, älskar den filmen och mamma har inte sett den :P
 Hejdåå alla läsare, kommer förmodligen in på facebook senare, efter filmen! :) Kyss // Veronica Fredriksson'

baha :D kusinträff

Igår blev det att åka in till Liljeholmen och shoppa i det nya öppnade "köpcentrumet" massor av skoj blev det. Vi gick runt där ett tag, Ettan skulle ha en mp3. Hon hittade en, men den var slut, då gick vi vidare. Ingenstans fanns det någon. Så vi gick tillbaka till teknikmagasinet, där fanns det en annan. Men den kunde man bara se en låt i taget på. Så då stod hon där och fick värsta beslutångesten! haha så himla kul x) Så vi gick vidare.

Efter sådär en timme blev vi hungriga och gick för att käka på donken. Sen gick vi tillbaka och jag insåg att vi hade inte ens varit på det övre planet! Vi hade missat minst 10 affärer! haha. Släkten... Hmm...
 Jag har även kommit på att min kusin har VÄRLDENS SÄMSTA minne! Haha, hon hittade massa grejer i olika affärer men mindes aldrig vart vi hade vart två minuter senare! haha

Nu hinner jag inte blogga mera eftersom nathalie kommer vilken sekund som helst!
Nu återstår bara lite bilder ifrån gårdagen. PUSS


Innan jag gav mig iväg



Vi provade glasögon, dom fulaste vi hittade! haha



Vi hittade världens sötaste tofflor, kolla in dom röda!! haha




Kolla in dom, var dom inte bara föör balla!? :D



Polly <3



Nya tröjan som jag köpte! :)

hejpa! <3

Västertorpsskolan

Jaha, kom till Stockholm runt ett idag då. Nathalie kunde inte ses för hon hade tydligen bestämt med någon annan tjej... Så köpte lite grejer på åhléns. Ett par örhängen bland annat.

Sen när jag var i min hemort igen så mötte Freddy mig vid tbanan och så gick vi till hans skola. Där även jag gick ifrån sexårs till femman. Bytte i sexan. Så hälsade jag på lärarna som jag hade när jag va liten. Dom som fortfarande är kvar.
 Nadja och Else var nog dom två jag hade sett fram emot mest att träffa. Det var jätte kul o se dom igen! Båda två sig lika. Nadja var min idrottslärare och Else var min mentor, Engelska och SO lärare.
 Nadja har nu Freddy i idrott och Else tror jag inte att han har så mycket. 

Såg även Catarina, mitt hatobjekt. Hon kom inte ens fram och hälsade hon kollade bara snett på mig - vilken mogen vuxen om jag får säga det själv. Mamma tycker inte heller om henne. Och att hon har blivit biträdande rektor, det är ingenting jag förstår mig på..!? Vart på vägen tappade Västertorpsskolan allt sitt vett??

Aja, nu ska jag gå och vara lite social med brodern och mammsen. Men vi hörs! Hoppas alla får ett toppen höstlov! PS. Jag visste inte att man kunde sakna en person så mycket! Jag älskar dig Johanna Lundin!

MVH Veronica Fredriksson

Stockholm <3

okej, då bär det av till Stockholm om lite emr än en halvtimme då! :) Blir kvar till fredag, så vill ni ses så är det bara att höra av sig. Jag tror alla som jag känner har mitt nummer? :) Annars fråga på fejan eller msn.
 Men nu ska jag packa det sista och sen måste jag gå mot stationen, lösa ut min biljett och sedan sätta mig på tåget. Ska bli så skönt att komma ifrån allt ett tag.
När jag är framme blir det att handla lite och träffa Nathalie, gud vad jag har saknat dig! <3

Men ha det så bra, blir nog inte så mycket bloggande i veckan, så vi hörs i helgen igen. PUSS

------------------------------------------------------------------
Vad händer med mitt liv... Är det såhär jag ska leva'

blandat

Efter skolan i fredags var jag och pratade med en viss person, nämner det inte här! Men det var skönt att få släppa ut allt, fast jag vet inte riktigt hur det är.

Sen på kvällen blev det utgång med min älskade Johanna. Mycket trevligt. Jag hade ju bestämt att träffa Andras hela veckan, så det gjorde vi också - han e så söt och jag tror jag gillar han.
 Vi gjorde lite allt möjligt, massa skit :P Vid fyra så följde vi iaf Andreas hem till söder. Sen gick vi hem mot mig och våran ben & jerry's i frysen hos mig. 
 
Jag vet inte om det var pga alkoholen eller nått annat, men vi hittade iaf inte hem :P Så vi beslöt oss att gå på spåret, det blir ju närmaste vägen och vi kan inte komma fel :P
Så vi gick ut på spåret, visserligen riskerade vi vårat liv, men man lever ju bara en gång så!

Sen när jag visste var vi va igen så kom jag med den smarta idén att klättra över staketer och gå på en väg igen. Det tyckte Johanna var bra, så jag fick äran att klättra över först, så hyggligt!
Hon tröck även på, så att jag skulle komma över, fast med taggtråd rak i mellan benen så satt jag inte så skönt. Jag skrek på Johanna att hjälpa mig ner, men hon fattade typ inte vad jag menade så hon gick iväg ytterligare en bit. Så det slutade med att jag lät mig tippa ända ner ifrån staketet och till marken. Ha ha. Mina Jeans leggings gick sönder också och jag har revor på benen ifrån vårat lilla äventyr. Lyckat!


Asså pose på spåret.. Bra plats..


Dedär va inte skönt någon stanns, haha.
RIp mina jeans leggings :( :P


Lördagen då
, jag låg död i sängen och gick upp första gången runt sju (på kvällen) Fast jag vaknade runt tio. Jag kan aldrig sova längre...


Även söndagen blev en slapp dag. Tre filmer hann jag titta på. Innan jag skulle iväg o prata med en viss person
igen. Fast efter idag så vet jag inte. Allt känns bara så bombat. Den personen verkar lack, tycka att jag är jobbig och inte alls ha lyssnat för att den har brytt sig - snarare som om den var tvingad. Vilket jag absolut inte vill att den ska känna.... nä fyfan vilket liv. Någon som vill byta??

träningen e tillbaka - mitt liv är räddat! :)

Ungdomsmottagningen igår då, inge kul. Ville inte höra de beskeden jag fick, menmen.. Fick iaf åka ifrån skolan med tolvbussen (Y)

Idag vare fotbollsträning igen då, kändes såå skönt efter ett uppehåll på tre veckor - som höll på att driva mig till vansinne! Iallfall - träningen idag var super kul, vi tränade från kvart över fem till tio i sju. Egentligen skulle vi hållit på längre, men sörmlandslaget hade hyrt planen, men dom var snälla och använde bara halva planen i en halvtimme så vi kunde få träna.
I slutet körde vi match, askul :) :) Jag gjorde massa mål, tror det blev tio eller nått? Kul var det iallafall. Gugge lyckades skjuta ett skott i ansiktet på mig, det skulle bara bli "en hård / lång lobb" haha.

Nu ska jag gå och sova! Är svimmfärdig.. Puss, kram och godnatt alla läsare! :) (K)
Tänker på dig hela tiden, jag vill inte att det ska hända.. Jag älskar dig moster <3 
-------------------------------------------------------
Lev livet, du som fortfarande har det kvar'

lite fakta :)

Sitter hos Carro nudå :) Blir att sova här ikväll, så jag passade på och låna hennes pappas dator för och fixa farmville och lite annat ruuligt :)
Loggade även in på msn och fick reda på av min käraste mor att jag har namnsdag idag!! :) För vilket namn tänker jag inte säga. Det är pinsamt.. hehe :P

Men nu ska jag dra och vara lite social, blir väll och kolla på full frys ikväll emd brudarna då! Myyysigt :)

KYSS

---------------------------------------
Livet blir vad du gör det till'

finns det någon värre plats än skolan.. Svar: Nej

Idag har jag bara vart i skolan, pluggat och handlat med pappa. JAG KÖPTE EN NY MÖSSA! :D Eller pappa köpte den.. (A) :D Jag bara ääälskar den. (bild kommer)

Men nu ska jag nog gå och slagga, så att jag minns något av det jag har pluggat till imorgon på SO provet :P
 Puss och godnatt! :) (K)


Haha.. LOL


OBS Ofixad..

MEN LOL PÅ BILDEN - kolla bara på mössan (är ofixad o ful)

 

hejpa (K)





Helgen - de bästa på hela veckan

Jaha, då har första skoldagen passerat, här sitter man och pluggar - som vanligt.. So "prov" imorgon , sen har jag ju broarbetet och något mer att lämna in.. Juste Svenska uppsatsen var det! Uscha..

I helgen vart det ju "ös"
Det skulle ha blivit det, men nejnej.. När vi var inne i stan i fredags, då vare inte en enda jävel som hade fest.. Men när jag o johanna sedan var inne hos henne i stora sundby på lördagen, då skulle alla ha fest.. Typiskt!
Men i fredags blev det att dricka, va på alive och bara dra runt.. Haha.
 
I lördags vart det att vara med Alexandra och Johanna , ute hos johanna :)
Men efter mycket tråkigheter så bestämde vi oss att lyssna på Dragans råd och komma på fest. 
Så vid tolv kom vi till skott och skulle ta moppen - johannas moppe som går i hundra km i timmen. 
 Så vi gjorde oss i ordning och smög ut för att hämta moppen hos johannas mamma - som bor tvärs över. 
Vi ville helst inte att hennes mamma skulle veta att vi åkte iväg så sent. Men efter lite krångel så kom vi iaf iväg. 
 Johanna körde, jag satt bakom henne och på yttersta biten på moppen - ända ute på plasten över baklyset satt Alexandra. HAHA - kallt som FAAAN var det.. Och packade som sillar satt vi, och bakljuset var halv fungerande. 
 Ingenting var lagligt den kvällen tror jag.. Haha  och så satt vi på hennes moppe i 40 minuter för att komma in till stan :P 

Väl inne i stan så var festen som Dragan på slut, så vi stod där helt plötsligt i min port och värmde oss och kvällens planer bara försvann. Så smsade Krille och på något höger eller vänster så bestämde vi oss för att dra på efterfest. Haha. Från för krök i min port till efterkrök.. Hmm. 

Väl i stan så kunde inte Krille släppa in oss i den där lägenheten för då sov alla.. Så vi drog vidare och om resten av kvällen / natten ska vi nog inte prata om. *host* 

Kan ju säga att jag inte sov ett enda skit i lördags natt. Hemma sex var vi och klockan halv elva skulle johanna och alexandra dra hem till johanna igen.. Så dom skulle ligga vakna i "pass" en timme var. Men det tog inte mer än tio minuter innan båda snarkade som grisar. Och jag blev då så illa tvungen att ligga vaken åt dom båda.. Så vid typ nio svimmade jag av, med datorn i knät och allt. Haha.... 

--------------------------------------------------
Lev livet
- du har det bara en gång'

 


Lördag varje vecka :)

hej allihoppa. Det va ett tag sen!

Nu är det så att jag kommer skriva dagarna baklänges, jag kommer alltså börja med igår.
Detta pga av att bilderna från festen i fredags har jag itne fått av Tove än. Så börjar med dagen igår.

Gårdagen började då med att jag vaknade upp hos Carro sisådär vid elva. Elle ja, jag hade vaknat till och från ända sen klockan sju på morgonen. Bakis som jag var gick jag upp elva, gjorde mig i ordning och gick ut i stormen och ner till fotbollsplanen i Stora Sundby.
Jag skulle kolla på när Hanna o Lina spelade matchen mot Floda. Fyfan va kul det va asså, haha! Spelarna var stora som berg och jag skojar inte, det va as kul och se när Stora sundby typ blev nertacklade av dom. Hahha.
Dom hade tydligen satts sig på en bänk förra säsongen dom var och spelade i stora sundy och så hade bänken gått sönder. Hahahhaah!! Aja, skämtosidå.

Sen gick jag tillbaka them till Carro, stel som en isbit var jag när jag kom tillbaka, haha..
Så chillade vi, kollade på män som hatar kvinnor (för tredje gången)
SEn käkade vi - kyckling, kroketter och bearnesesås :) Mums.

18.12 tog jag bussen hem, Carro och Tove tog också den bussen emd mig för dom skulle på fest i torshälla. Själv skulle jag hem och umgås med min fader och broder - trodde jag ja.
Så blev det inte, vid nio kom Johanna på moppen :) Så det blev att fatta tag i mina öl och dra ut, väl på stan letade vi omkring efter fest, vilket inte gick så bra.

Vi drack några öl, sen gick vi in och käkade på kebab huset :) Väl där inne satt vi oss ner och väntade på pizzan. När vi fick den och hade börjat käka så kommer det in några omogna vuxna människor som satt och aktionerade ut sin kompis som om han var en jävla hora.. SEn snacka dom om analsex o grejer. Till sist va jag tvungen o be dom att sluta snacka så högt, för ag tappar aptiten.

Men istället för att respektera mig så börja dom dryga, som om dom va typ 14 bast - dom va typ 30..
Det hela slutade med att dom satt o hånade mig, kallade mig bitch, fjortis, idiot och massa skit.
Aja, skitsamma. Sen kom iaf Tomas - Johannas kompis. Så vi var med han, drack och drog omkring bara. Allmänt tråkigt men ändå kul. Haha..

Vid sex drog vi hem till mig igen, väl hemma somnade vi som stockar direkt när huvudet nuddat kudden. Haha.

Detta var allt från i lördags.
Bilder kommer och även två videos - haha fett kul! :)


Haha, en aning klängig kanske?

Men okej..? Haha



Bebis <33



Love is in the air

 


HAHA!! Den bjuder jag på! x)



HAHAHAHAHAHAHA!! Apan Johanna - min baby <33



YEAAH! :D



Rooooompaaah :)



Och även detta äventyr slutade med en skön natts sömn :)

Detta var då alla bilder från igår :) Videosarna får ni en annan dag, typ imorgon. Måste sova nu, klockan är mer än ett snart.... Puss på att vi har kurs imorgon jag och Carro (skyddsombuds skit) HAHAHAH

CYA (K) Godnatt


RSS 2.0