Längtan!

Idag är dagen innan jag åker då! :D Jag är så grymt peppad!
Har precis kommit hem till Tove , vi sitter här och Flummar ! :D DORIS!!!
Toves mamma står och lagar hamburgare! :D Gott gott, sen hoppas Veronica att Tove har glass hemma till efterräättt :D
Efter maten blir det o gå en sväng, röra på fläsket är ju alltid bra.

Sen har jag gått o kärat ner mig också .. :( Kärlek e svårt och jobbigt.

Igår träffade jag kim också <3 Tack för en trevlig kväll snygging <3

Detta var allt, för jag orkar inte skriva mera.. Kärlek på alla mina läsare (k) <3
(eftersom jag sitter på Toves data så finnns det inga bilder på mig, så det blir ingen bild på mig idag)

--------------------------------------------------------------------
Difficult to love

Patetiska äckel!

Jahaadu, idag har dagen mest gått åt till att tvätta och packa, för imorgon bär det av till Stockholm!! :D Och på fredag bär det av till kollo!!! :D:D Jag skulle gått upp nio (ställde alarm klockan nio) Men jag vaknade inte av alarmet och när jag väl vaknade var klockan två! Fan.. Hela dagen var borta.. Jag gick iaf upp och ploppa in lite tvätt i tvättmaskinen :) Efter två timmar, hängde jag upp tvätten. Men sen började jag fundera "hade jag verkligen i tvätt medel?" Och som jag trodde. det hade jag inte haft .. SUCK , in med det igen .. HAHA, trög.

Sen blev det taimat till middag, pappa kom hem sent och orkade inte laga mat. Så då blir det såå :) Sen ringde Tove mig, eller hon bad mig ringa henne, så det gjorde jag och det slutade med att jag var nere på stan o mötte upp henne :) Sen bar det av till Fröslunda och träffa Kenny. Mycket trevligt måste jag säga. Och smsen av han på vägen hem Tove, aassåå? HAHA Man undrar ju var han slog i huvudet när vi hade gått x)

Sen resten av kvällen orkar jag inte snacka om, patetisk unge som kallar mig fitta och skulle tydligen döda mig nästa gång hon såg mig, men när jag väl ringer upp henne så är hon så feg att hon inte enns säger halv sju! Skäller ut henne och sen klickar hon mig i örat. När jag sen skulle ringa upp igen hade hon stängt av mobilen. FYFAN va feg! L O L.

Jahopp, vet inte om det blir någon sömn för mig idag / inatt faktiskt, vill inte försova mig imorrn så jag missar tåget precis .. Så kanske är bättre att vara vaken. Men puss på mina läsare. Ha det bäst (K)



----------------------------------------------------------
You will forever exict in my heart'

Då var denna dag slut. Det går snabbt nu dom sista dagarna! :D

Ja, idag gjorde jag inte mycket, chillade hemma tills pappa kom hem. Efter mycket med tjat  (a) så åkte vi och handlade lite grejs,  bla idomin, balsam, schampo& kroppstvål, parfym , deo och ja lite mera saker :)
Sen när vi kom hem ställde vi oss och lagade mat, köttfärssås med spagetthi.
Mitt under matlagningen så fick ja ett sms - av Carro. Hon hade tråkigt och ville att vi skulle spela basket. ¨
Så efter maten tog jag cykeln och cykla, halv vägs började det spö regna! :( Och jag cyklade i mot vind, asså emot regnet så det bara piskade i ögonen :( När jag var framme vid tuna fors tjugo min senare, så ställde jag och väntade på Carro som jag trodde inte hade kommit än. Jag smsar till det numret som hon smsade mig på innan men då svarar hon som äger mobilen (Carros e sönder) att hon har gått. Så jag letar efter henne typ överallt , sen två min senare får jag ett sms men jag är hemma. Så antingen hade hon aldrig gått och lurade bara ut mig i regnet annars gick hon dit och vände! :@ Och du Carro, det tar inte 10 min till tuna fors, det tar typ 15 - 20 minuter och ännu längre i spöregn!

Så besviken Veronica cyklade därifrån och vidare till Fröslunda där jag träffa Kenny :) Vi satt där o prata ett tag och sen kom hans kompisar. Dom började kasta med någon moppe hjälm och grejs, så lampan typ gick sönder, R.I.P lampan :( haha nejmen jag skojade! Sen skulle Kirre och Kenny gå till shell och köpa cigg och där slutar dagen med Kenny. Jag drog hem och dom till shell o fixade ciggen. Eller ja, kenny köpte till han.

Och nu sitter jag här klockan 0512 och skriver i min blogg, jadu vet inte vad jag har spenderat kvällen efter jag kom hem från att ha vart med Kenny ute till typ 12 - halv ett. Eller jo senaste timmen har jag nog packat.
Det börjar ju nämnligen närma sig kollo nu! :D:D fyra dagar kvar!! Och på onsdag åker jag till mammsen i Stockholm :)
Så ska först gå på stan med Helena och köpa smink dom sista kläderna till kollo och schteekar brillor! :) :) Sen på torsdag ska jag eventuellt fika med Fia, min gräsätare <3 Sen blir det att dra hem till Tove och käka och sova där och på fredag får vi skjuts in till centralen vid 9, där vi ska vidare till Solgården!! :D <3
Men mer om detta när den dagen kommer. Kommer nog förmodligen ett lång inlägg på torsdag, om allt som har hänt och lite hejdå. För på fredag har jag inte dator på 14 dagar! "Sadface" :(

Nej, nu ska jag packa lite till och sen blire bums i säng för Veronica. Sla upp nio imorrn och kolla på dom dubbla avsnitterna av Sjukhuset! Innan sjukhuset är det ju Martin Morning också! Det äger :D mohahah. Veronica <3 barn program, HAHA! <3



------------------------------------------------------------

I would'nt walk away without you'


blev ett ganska långt inlägg idag :)

Jaha ni, var ska man börja. Jag börjar med denna dag då :)

Idag
Jadu, idag har jag baara tagit det lugnt, Tove slagga hos mig, vi kom hem runt halv nio imorse, kastade oss i sänge. Jag vaknade senare, runt tio - elva tror jag klockan va, då pratade Tove i telen med sin mamma. Dom skulle tydligen till Malmamarken så honn hämtade tove runt halv tolv. Rejält bakis man var när man vaknade, ousch, fyfaan! Hoppas det är bättre imorrn. Pappa drog ut med mc:n också, så va ensam hemma till typ sex - sju. Vi hade inte tagit fram någon mat så det blev att åka och köpa taimat, muuuuums! :) Och nu sitter jag och msn:ar med Lilla Kim - min förra skolkamrat :) Pusss!



igår
Igår hände inte så mycket fram tills kvällen, det börja med att jag cyklade till Fröslunda o träffa Kenny. Vi snackade och lite så. Sen när jag sitter där så hittar jag itne min mobil, så gick tillbaka och letade och gissa var jag hitta den? På någon mörk gräsplätt. Iaf, när jag öppnar mobilen har jag typ 1000 sms från Tove Bech :) Så jag ringde henne. Sen blev det brottom, för då skulle jag helt plötsligt med henne på krök i Skiftinge. HAHAH! Det va ju fan kul xD Sen så blev det boring på festen i skiftinge när vi inte längre hade något att dricka. Så vi ringde Kenny. Halv vägs till han så möter vi en annan kille, han hette Martin. Så vi började snacka och det sluta med att vi hamnade hemma hos han. HAHA , tio år äldre än oss också. Han blanda massa mjölkdrinkar till oss som smakade vanilj, goda va dom. Men denna kväll slutade med lite spyor och jag däckade ett par gånger (y) haha..
Runt 7 - halv 8 drog vi oss ner på stan, på vägen träffa vi på någon drågad jävel från stockholm. Inte nog med att han måste varit påverkad av något slags knark så ville han både knulla med mig och Tove. HAHA vi bah ehuum, nejtack. Det räcker med att prata (a' Sen fick Tove för sig att hon skulle käka sin frulle på donken, haha. Så vi satte oss ner och väntade tills donken skulle öppna och när det inte var många min kvar innan det öppnade kommer Tove på att hon inte har några pengar med sig. Dom låg visst i hennes andra väska. HAHa, asså blondiner. Nejdå, inget emot dom. 
Men nu orkar jag inte skriva mer om våran kröökkväll, måste ju skriva lite om dagens händerser också :P  


Glass blev det också! :) Visst e min skapelse mycket fin ? :D


Blir ni inte lite sugna på glass nu? :P :D Jag blir det iaf, haha <3

-----------------------------------------------------------------------
Det är du som får mig att kämpa vidare


Tung kväll, men du ska inte få förstöra!

Blev o åka till Elin senare, mådde fortf dåligt.. Men hos Elin var jag inte ensam om det. Vi käkade kladdkaka, nörda data och va ute o gunga.
Sen runt halv åtta drog jag mig hemåt, och det är från denna tidpunkt allt började skita sig och kvällen övergick till en helvettesjväll. Hela kvällen gick åt till bråk, via sms / telen o sen med pappa.. För att få lite ny energi så tog jag mig en långpromenad och ringde Fia. Så skönt att bara få prata ut med henne, hon förstår verkligen, de mesta. 
Blir kanske o fika med Fia när jag åker till Stockholm, skönt i träffa dig igen , gräsätar'n <3
Nu sitter jag vid datan o skriver detta blogginlägg med tvål i hela vänstra örat och sprängande huvud och magvärk, tror det blir sängen för Veronica nu, tjugo i fyra. Rätt lagom, enligt mig :)

Hoppas ni har haft en bättre kväll än mig. Puss på alla mina bevakare (K)



------------------------------------------------------------------------
You're bullshit makes me smile'


misslyckad.

Lyckad natt.. Eller inte. Fyfan, lyckades inte somna en sekund.. Bra humör jag kommer va på idag då..
Kom från datan runt fyra - halv fem. Sedan bums till sängen,  la mig och lyssa på musik. Försökte ha ploppen i båda öronen, vilket gjorde rätt ont efter den några gånger hade ramlat ur örat och jag i vredesbrott tröck tillbaka luren i örat. När jag sedan gick upp nu (halv nio) Så har jag spräng huvudvärk och jätte jätte ont i magen, igår kändes det som om det var bubblor i min mage som liksom sprängdes.. Inte skönt. Tror dessutom att jag har feber med.
Men.. När jag kom upp satte jag på tv:n och på barnkanalen var det Saltkråkan, det räddade min morgon.
Om ni är snälla kanske ni får ett inlägg ikväll med. Nu ska jag försöka rota fram en alvedon och fortsätta tjura över natten, puss.




---------------------------------------------------------------------------
I want to be perfect'


ett tillägg bara

Måste bara lägga till att jag kommer sakna dig OTROLIGT mycket nu på solis gräsätar'n. Du var en av mina favvosar ;)
Att inte få mula dig med gräs iår på fotbollstuneringen kommer kännas tomt. Att inte du är där kommer kännas tråkigt :(
Du är bäst , Fia :)



-----------------------------------------------------------------------------------

You are the one who makes me smile

Veronica is back on the front again!

Nu är Veronica tillbaka inom blogg världen igen :) Sist jag bloggade var typ ungefär samma tid/dag fast 2007 eller 2008 minns inte. Som många vet , så har Veronica lika bra minne som Doris i hitta nemo. Hon är min idol, hon är den mest komiska brud jag någonsin sett, älskar hitta nemo - älskar barnfilmer! :D

Om 8 dagar bär det av till Solgården då - det bästa på hela sommaren. Skönt och komma ifrån allt, skönt o komma ifrån Etuna ett tag. Skönt och komma bland folk jag litar på. Har saknat dig Linda. Hahah, lilla klenis ledar Linda! Gosh ska bli kul o ses igen efter ett HEELT år med endast kontakt via mobilen och facebook.
Även skönt och få komma till gården där man känner sig mest hemma av alla platser på denna planet. Det är bara så , Veronica är ett K O L L O barn! <3

Skolaan har gått ganska bra, om man bara ser till betyg och sådant, början av åttan va jobbig, ny skola och nya personer och lära känna. Svårt och komma in e en sån tajt klass som denna var, Men det brukar vara så på små skolor.
Mina betyg var för det mesta VG:n, utom i 2 eller 3 ämnen där jag fick G (G+) och ett ämne fick jag MVG i. Så nu är det bara nian kvar och i slutet av nian ska jag skryta på min blogg om alla mina MVG:n! :)

Jag spelar fortfarande fotboll på fritiden och det börjar arta sig. Lite har jag nog utvecklats? Fast inga direkt vänner som jag umgås med har jag lyckats skaffat. Har jag enns varit intresserad av det ? Kanske har vart det, men e ganska blyg bland nya människor.. Dom som känner mig väl vet det. Annrs på fritiden e jag med kompisar :) Fest lyckas det också bli ibland. Så Sociallivet lever vidare.

Soom ni märker har jag mycket och berätta om , men vafan e det så konstigt? Det händer ju massvis av saker på 1 o 2 år!! :)

Förresten, någon som skulle kunna vara en snäll liten pojke eller flicka och fixa design till mig?
Tack på förhand till den sötnosen! <3

Nejmen nu ska jag nog börja avsluta detta inlägg, kul att vara tillbaka, hoppas alla mår bäst!
Ni ska få en bild också! :) 
 
---------------------------------------------------------------
Im just more than you can see, obviously'


RSS 2.0