HejHopp GummiSnopp

Ännu en dag utan förbättring med sjukdommen.. Att vara sjuk är nog det tråkigaste som finns i hela unniversum!
 Dessutom när det är mosters födelsedag idag och vi kunde inte åka dit... :(
Så jag kan väll bara säga grattis moster på 58:a års dagen! Hoppas du fick en toppen dag! Jag älskar dig. Ska träffa moster någon gång i veckan, syster också skulle jag tro :)
 Men jag skulle hemskt gärna vilja bli frisk tills på måndag, för då kanske jag skulle börja på kör ju.. På onsdag åker jag till skolan, varelse jag är sjuk eller inte. Musiken tänker jag inte missa! Måste ju kunna låtarna till lucia, pinsamt om det inte blev så för jag var sjuk...

Kollade på Beck också, Toves pappa Fredrik Ultvedt är med där, han spelar komisarien Johansson eller va han heter :P Det är askul o se honom. Haha, lilla tönten jag är. Skrev till Tove och bah "din pappa är med på beck filmen som spelas på tv nu! :D" Hon skrev lugnt tillbaka "du måste nog spesificisera dig lite, för han e med i åtta stycken beck filmer" hahaha

Men nu ska jag gå och sova, ihopp om en bättre dag imorgon - mot en friskare dag imorgon.
Godnatt alla.

----------------------------------------------------------------------------
Det är när du ger upp hoppet, som det kommer slockna'

Typ Svininfluensan?

Idag blev're skola då. Vid typ tolv - ett åkte vi in till Eskil. Då åkte jag hem.
Jag tror aldrig jag har mått så dåligt i hela mitt liv, när jag gick upp imorse så höll jag på o spy och på bussen ut till skolan - asså shiit! Jag trodde jag skulle få hoppa av bussen o spy..
 När vi väl skulle till Eskil så var jag tvungen att dra hem, jag var gråtfärdig för jag mådde så piss.
Väl hemma höll jag på o svimma av i trappen, det va lite läskigt. Sen sov jag från när jah kom hem typ halv ett eller någe till typ halv sju då pappa kom med alvedon. Shit, min feber asså, typ fyrtio grader skulle jag tippa på... Iallafall kändes det så.
  Min lillebror har svininfluensan och jag har typ samma symptom som han, men jag ska fan till skolan imorgon iaf. Kan ju inte missa musiken. Vill ju träffa Kim ;) Nejmen sjunga e kul! :) Sen ska jag göra om mitt musikprov, lycka till för mig när jag inte har några papper o plugga med.. :/

Men nu ska jag lägga mig och sova, jag mår piss..! 
 Skönt att ha dig vid min sida igen Helena och Tove baby, tack för att du finns <3

bio + träffa syster

Hann inte blogga igår och det är nu tredje gången jag skriver om mitt inlägg.
Så nu tar jag det bara snabbt... Blev att åka till syster igår med lillebror.
 Vi avr hos Ingela, där vi tittade på Claires råtta och deras kattungar. En vecka gamla norska långhåriga kattungar, guud så söta! Måste försöka övertala pappa o köpa en kattunge! Han verkar inte omöjlig :)
 Systter skulle jobba vid tre, så hennes man Achmed åkte med oss en station med pendeln - han skulle till sina kusiner i kungsängen.

Väl tillbaka i Älvsjö gick jag och Freddy till Ewe, hon skulle bara fixa sig och sen skulle vi åka till mig. För att vi skulle gå på bio. VI skulle ge oss av fem men vi blev såklart försenade och kom inte hemifrån förens klockan halv sex. Kvart över skulle bion börja, trodde vi ja. 
 Kvart över sex var det typ 10 personer före mamma i biljett kön och typ tio pers före oss i pop corne kön :P 
Fem i halv halv var mamma fortfarande inte framme och det var snart våran tur att beställa. 
 Halv mötte vi mamma och fick biljetterna, sen sprang ag och Ewe in till bio salongen. Men det visade sig att bion började inte förens halv, så vi kom mitt i reklamen :) Tur vi hade! :) 
 Vi såg New Moon. Det äägde! :) Fast ettan är ju alltid bäst.. Eller ska vara enligt regel. 

Det blev lite bråk och skit hemma så jag drog ut på lång promenad, väl hemma igen vid elva så la jag mig i sängen och svimmade av. Jag tror jag avr rätt utmattad. Jag drömde värsta hemska drömmen. 
 Jag drömde att jag var på solgården. Men när jag var där fick jag inte bo på gården, jag blev hänvisad  till en udde, där fick jag bo. Typ tre meter ifrån vattnet, rakt på stranden bodde jag. Varje dag cyklade jag till solgården.  Jag blev alltid antingen ignorerad eller så syntes jag inte. Det var hemskt. Antingen skulle dom sova till fyra (!?) eller så brydde sig ingen om mig när jag frågade var alla var. Ingen brydde sig och ingen ville träffa mig. Jag fick ingen mat och ja.. Det var verkligen heeeemskt :( 
 När det gått två veckor o det var dags att ta sig hem igen så fick jag ingen skjuts, jag fick gå. Min mobil togs första dagen - innan jag blev hänvisad till en udde några kilometer bort. Usch, tur att det inte är så på riktigt där på barnens ö - solgården.



Achmed



Kattungarna, så söta <3



Syster <33



Lillebror och Store syster, lika? <3



Lillebror <33



Jag på pendeln, lillebruur är fotografen :P




Jag på pendeln, freddy är den stolta fotografen :)



Däcakad eller bara rentuav trött? Tippar på trött.



Lillebrodern min <33 Stackarn, ligger hemma o e sjuk :/

Nej, nu ska jag ner i tvättstugan och hjälpa mamma, bye.  
Den som har varit nära döden känner livets värde'


hejhej

Okej, det blev att gå till polisen idag då. Johanna och Carro var med.
 Så tog fyra tåget hem, på det tåget träffade jag först Chrille och Frida - dom och några kompisar till skulle till Stockholm, ta in på hotell och kolla på new moon. Jag gick upp för och sätta mig på övervåningen, då satt Alexandra och typ hela tjocka släkten där. Jag visste att dom skulle till Stockholm och kolla på idol, men jag trodde såklart dom skulle åka biiil?? Men det va trevligt, då fick jag ju sällskap - för en gångs skull.

Väl hemma blev det att träffa Nathalie, även Ewe kom också. Vi luffa omrking i Frunken och sedan drog jag och Ewe hem till mig. Det blir att hon sover här inatt! :) (Y)

Imorgon blir det att ta pendeln till syster yster min, länge sen man såg henne nu. Puss på det. 
 Och vid sex ska jag och Ewe kolla på new moon, trevligt! :)
Nu ska jag och Ewe gå in och lägga oss i sängen. Skönt och bara ligga och prata ibland också (Men av erfarenhet så vet jag att Ewe förmodligen kommer somna efter ett litet tag :P) Hejpa // Veronica Fredriksson.

SkolaSkolaSkola

Aha, då blev det ingen musik idag då, faen. Jag som hade sett fram emot o sjunga med Kim idag :( haha 
 Skolan flöt väl på som vanligt, sen blev det att ta tåget hem till mami vid fyra. Min Engelska lärare åker visst också tåg - men bara till strängnäs.

Och Imorgon blev're ingen polisgrunka. Dom måste tydligen skicka ut en ny kallelse, dom kunde inte bara boka om - suck.. Så det blir bara utvecklingsamtal - igen. Men det blir väl så när man har två föräldrar och ingen tid passar dom båda. Eller så beror det på att ingen på tänkte på att jag faktiskt har en mamma också. Ingen meddelade mamma om föräldrarmöten, mitt utvecklingsamtal inte heller fick hon schema, klass lista eller veckobrev. Men nu, när mamma har ringt och sagt åt dom, så börjar hon få mer information om grejerna som är / händer i skolan.
 Men ah, skönt med skjuts till Eskilstuna och förmodligen hem också imorgon (Y) Nu ska jag lägga mig i sängen och koppla bort mitt huvud ett tag som har fått plugga hela kvällen.
 Grey's anatomy är så grymt! Kan knappt vänta tills nästa onsdag, vill bara se mer nu nu nu nu!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag tänker på dig ständigt och det som håller på att ske gör mig fruktansvärt ledsen'
Jag vill orka, men det känns omöjligt..

hejpa

Blev att besöka rekarne gymasium idag då - sam. Om jag skulle gått sam i Eskilstuna så skulle det nog blivit på Rekarne, dom har komunens bästa mat, skönaste skolan o bästa miljön att vara i. Sen har vi ju inte vart o kollat på Eskil - men dom har kommunens sämsta mat. Så... Men nu ska jag ju inte ens gå gymnasium i Eskilstuna - så ska söka det i Stockholm. Ska bli spännande, men jag vill ändå inte lämna tryggheten - grundskolan och komma ut i det stora livet... Det känns, läskigt. 
 Vid elva var vi tvugna att gå från rekarne för o ta bussen ut till st.sundby igen - alla tolv av 23 eleverna som vi var. Har svininfluensan kommit till våran klass nu eller vart är alla?
 
Sen blev det hem. fortsätta plugga franska och vid kvart över sju gav jag mig iväg mot den stora ändligheten - min fotbollsträning. Blev fys träning då , eller ska jag säga kontidion sen spelade vi lite lite lite match i slutet.
 Jag lovar att jag inte kommer kunna resa mig ur sängen imorgon och jag kommer gå som en uråldrad sengångare imorgon. Känner träningsvärken redan nu . typ.

Nej, nu ska jag springa till sängen! Klockan börjar bli mycket godnatt alla läsare (K)
// V
eronica Fredriksson'

Skola idag, skola imorgon, skola resten av veckan

Blev att prata med Tarja idag då. Om mitt gymnasieval och allt skit. Hon ska tydligen sluta hos oss och börja i årbyskolan ist... Suck. Så vi kommer få någon "hopp in tant" som inte ens kommer kunna vara hos oss varje måndag som Tarja var.
 Vi snackade iaf, och eftersom jag förmodligen ska gå gymnasie i Stockholm så måste vi kolla skolor där, om intagningspoängen skiljer sig och Tarja ville eventuellt boka in så jag får kolla de programmen jag e intresserad av på skolor i Stockholm. Eftersom jag e rätt blyg o osäker i fel miljö så vill jag helst inte, menmen vi får se hur det hela blir... Sen vare bild, So och sen idrott :)

På Idrotten körde vi fotboll me L O V E . Men luften i våran lilla idrottssal är SJUKT dålig och jag svettas alltid som en liten gris.. Rätt irriterande faktiskt.. Sen ska mamma ringa imorgon och boka om tiden hos polisen. Så jag inte missar besöket på rekarne imorgon. Hade egentligen tid hos polisen klockan tio eller halv elva imorgon. Så nu blir förhöret eventuellt på torsdag morgon. Onsdag går inte, har musik då och den FÅR jag absolut inte missa. Då får jag ju inte träffa min snygga musik lärare ;)  
 
Men nu blire en bild tror jag, sen ska jag dimpa ner i sängen. Ska orka upp och iväg till tåget som tar mig till Eskilstuna imorgon också!



Haha, snygging på bilden, inte sant Alexandra? ;)



Alexandra som imorse utbrast "jag är inte emo idag" nej visst, det varade
fram till bilden då "anna och Tove" pimpade dig, eller gjorde du det själv? ;)



Jag skrev i John Gyllhamn's nacke :) :P <3

Det blev tre bilder, *alla jätte glada* Nu ska jag bre mina mackor till tåget och sen ska jag springa till sängen! :)
Kyss! <3


Skriven i Stockholm

jaha, då är det bestämt. Jag kommer flytta till mamma i Stockholm men pendla till skolan. Det kommer bli rätt jobbigt, eftersom först tar jag tbanan en halv timme, för att komma till centralen, sen tåget ca en timme (lite mer) sen blire buss i 40 - 50 minuter till skolan...
 Jag kommer förmodligen bo hos pappa på söndagar, tisdagar och torsdagar eftersom jag vill fortsätta med fotbollen. Träningarna slutar runt nio på kvällarna, det betyder att jag inte skulle vara hemma hos mamma förens runt elva, vilket inte är så bra.

Det sjuka är att rörliga stockholm inte har sj tåg som går förens tidigast 6.25. Är framme i Eskilstuna 7.39 och min buss går till skolan 7.20.... Så kommer få ta ett tåg senare, som är framme fýrtio minuter innan min buss till skolan går.... Så kommer få plugga igen det jag missar hemma, suck... Men men det gick inte o lösa det på annat sätt eftersom bussarna går samma tid och tar mellan 1,5 timmar och 1 timma..

Men nu ska jag hoppa i sängen - skola imorgon. 
// Veronica Fredriksson

Lördag

Blev att åka till min kära moster idag då. Det avr riktigt trevligt! Det enda annorlunda på henne nu är hennes nya frilla - flinis. Men jag älskar min moster ändå! Vi var och hemma hos henne, pratade - ja det kan man säga. Tror vi var kvar i 3 timmar? Och vi pratade om typ allt.. ? :) :P Allt mellan Sönderavlade katter till trafiken och att den stör typ :P 

Sen blev det hem, käka, plugga och sen dra ut med Natta och Ewe. 
DEt blev att dra till frunken och träffa hennes pojkvän. DEt var svinkallt ute så vi var inne hos honom ofc :) Det var trevligt, och hans syskon är bara såå söta! :)
Sen skulle natta hem och käka vid 7 så hon bah drog o lämna oss där hos jeppe. Jag och Ewe bah, "ehum, eh, öh ja.. Vi måste gå om en kvart" haha. Men ahde lovat mamma o komma hem när natta gick hem så.. De va inget illa mot att vara hos jesper.

Så vi drog iallafall hem till mig,  Nathalie var klar typ en timma senare. Så vi greppade våra jackor och gick ut igen. Även nu blev vårat mål att gå hem till Jesper :P 

Klockan tio gick jag och Ewe, natta skulle stanna till elva. 
 Så Ewe tog bussen och jag gick hem, själv...I mörkret... Usch... 

Har pluggat Franska och No så nu tänker jag bara chilla ett litet tag framför datan sen ska jag fan gå och sova! Gud va skönt :) Fast jag har sjukt svårt att somna, men när jag väl sover då är det a... Jätte skönt :) 
 Bilder kommer även i detta inlägg! :) (Y)  




Evert <3



Asså blicken! haha, moster lilla hundprins. Så söt, så fin<3



Blev att vara med Ewe då :) Nathalie lyckades jag aldrig fånga på någon bild.
Så henne får ni fantisera ihop hur hon ser ut ;)

See you later, aligator! :) 
Kyss // Veronica Fredriksson 

Snart är det jul.

Åh, jag kom på att jag bara måste visa vad vi gjorde på bilden i måndags! :)

Här kommer lite bilder:



Lite suddig bild, men ni ser ju vad det är!



Min lucka



Bättre bild.


Ja, ni har sett rätt! Vi gjorde våran egna julkalender :)
Alla i klassen fick ett nummer av våran lärare och så skulle vi göra en egen låda, som vi skulle dekorera och sedan kommer vi lägga choklad i allas lådor så får man öppna den man gjorde när det väl är dags :)
Som ni ser gjorde jag nummer 3an och jag dekorerade den med självaste tomten :P hehe.

Det va allt, godnatt! kyss // Veronica Fredriksson

Bra dag trots att det är fredag den 13:onde

Blev att hälsa på min gamla skola då Johan Skytteskolan. Det blev ju världens kallabalik asså :O
Jag satt i ljushallen, eftersom där i olika salar hade alla s-klasser lektion och eftersom Ewe går i 9s2 och Tove i 9s1 så satt jag typ mitt emellan. Men innan lektionen var slut hade redan alla sett mig.. Hannes kom ut och frågade vad fan jag gjorde på skolan, sedan fick alla andra reda på att "veronica fjortisson" var på skolan. Väldigt kul att få höra att man e fjortis det första man hör. Sen kom Ewe och Dina utpringande och anföll mig med en varsin kram.

Jag satt där ett tag till, sen började 9s2's elever att droppa ut långsamt. Så kom Ewe och Dina ut. Ewe satte sig breve mig och Dina var tvungen att dra. Så väntade vi in Tove. Jag trodde ju att alla i min klass skulle komma gående - men tydligen inte! Dom hade planerat att ta en omväg för att slippa träffa mig... Så de enda jag såg var Tove och Artur....

Sen begav sig jag och Tove till Liljeholmen, till det nyöppnade köpcentrumet jag berättade att jag var i för ett tag sen med min kusin :) Hon köpte skor, tröja o lite underkläder. Sen blev're att käka på donken och sen dra hem (bilder kommer)

Vi drog oss hem till Tove, där vi först flummade i hennes rum. Linda Aunan Edvall ringde mig också, vilket var jätteroligt :) Uppskattar att prata med henne, hon e så trög att hon blir rolig :) ;P  Aja, Göteborg.. Lät ju kul. Dock inte bilfärden dit som hon just satt o gjorde.
Sen blev're iallafall till att käka tacos. Efter det gick vi till Ica där vi köpte fredagsmyys och väl tillbaka satte vi oss vid Tvn. Där det var något jätte skumt dejt program. Dom fick inte se varandra, utan först skulle killen in i ett mörk rum, där stod det 6 tjejer, varav 2 var hans ex och var bara ute efter pengar, 2 va as fula o ville ha förhållande o två snygga som ville ha honom i ett förhållande. Han gick sedan in i ett mörkt rum och fick lukta ena tjejen på fingrarna, ena tjejen i armhålan, ena tjejens andedräkt osv.

Sen blev det idol och lite flum framför datan och annat skoj :)

Nej, nu ska jag inte skriva mera, då orkar inte Tove Ultvedt läsa den och det är ju hemskt... ;)
Nu får ni lite bilder istället! :) Och förresten, jag är inte fjortis!


Blev helt käär i dessa jeans tights jag har på mig på bilden!
Vill ha, måste ha, ska köpas!



Hej hopp gummisnopp.



Det blev en glass för mig på donken



Och en cheese burger för Tove :)



Blev att grilla godis till sången från idol på tv :) :P



Mums :P :)



Även jag grillade :) :P

Det var allt för mig, och glöm inte allt kan hända i rymden
Veronica Fredriksson

hej igen

Är då på plats i Stockholm hos min mor. Efter två nätter hos johanna och en natt hos Caroline Ekström.
Fick ta ledigt imorgon, efter allt skit så är jag rätt slut nu.. Så fick med mig lite grejer hem som jag skulle plugga och så blire besök på min skola jag gick på här i Stockholm innan jag flyttade. Sen blire liljeholmen med Ewe och Tove. Niiiice. Sen blire hem, och plugga..

Nu ska jag dra, så ni alla får ha en toppen kväll, finns alltid på mobilen om det är någe. KYSS // Veronica Fredriksson

En Veronica på rymmen

Jaha, igår blev det att kolla på fotbollsgalan.
Efter den satte ett bråk mellan mig och pappa igång, orkar inte förklara i detalj men bråket slutade med att han tog mina nycklar, mitt bankkort och kastade sedan ut mig vid tolv taget på natten, upprörd och arg så att bara tårarna sprutade och gick jag omkring i stan. Helt virrig , visste inte var jag skulle, gick omkring bara. 
 
Det hela slutade med att jag frös, grät och var så fucking förbannad att det drev mig på vansinnet, i ett sista försök att slippa sova ute ringde jag min kusin, i hopp om att hon skulle vara vaken. Det var hon, kände mig lite löjlig där jag gick o pep ut några meningar. Tills sist ringde hon en kompis och bad henne skjutsa ut mig till henne.
 Där fick jag sova denna natt.
Väl där - runt 1 så satt vi ute och pratade. Ända till fyra, då min kusin kom på att vi kanske skulle sova med tanke på att jag skulle upp typ sex - halv sju på morgonen.

Väl i sängen låg vi o snackade om folk som går i sömnen, ända till fem - halv sex, då jag kom på att jag bara hade en timme kvar o sova.. Allt blev såå lyckat igår.

Idag - Tisdag
Blev att åka hem efter skolan för att få min vaccinationslapp för svininfluensan ifylld.
 Innan jag skulle åka varnade johanna mig för att han kanske inte skulle släppa ut mig igen, dum som jag är trodde jag ju att allt va lugnt eftersom jag hade smsat honom och sagt att jag inte orkar längre och att vi måste vara ifrån varandra lite så jag får smälta allt.
 
Väl hemma visade det sig att Johanna hade rätt, han tänkte inte släppa ut mig. SHIT tänkte jag. Jag hoppar fan ut genom fönstret om det skiter sig, även fast de e tre våningar...
 Han ville att vi skulle reda ut allt o skriva massa jävla skit listor, trots att jag gång på gång sa till honom "jag är inte redo för dehär än, låt mig få smälta detta"
Vaccinationslappen vägrade han fylla i förens vi hade gjort allt o ut skulle jag inte få komma idag. Så jag försökte, liksom gå halva vägen var. Men han vägrade fortfarande att skriva på den. Fast att jag hade skrivit massor av det vi sa o vi hade diskuterat.

Det slutade med att jag gick in i mitt rum, satte på mig skorna, väskan, smög ut i hallen och sen chansade jag.
Jag tog sats satte igång o springa, tog min jacka i farten o fort som fan ner för trapporna! 
 Jag hörde hur pappa öpnade dörren o när jag väl var ute tyckte jag att jag såg pappa, i sin svarta jacka, i hög fart mot mig. Men jag hade brottom till bussen så kunde itne ödsla tid på sånt, om jag sedan hade stannat o det var han så kanske han skulle komma ikapp mig, då vet man aldrig vad som skule hända. 

Så nu sitter jag hemma hos johanna, officiellt på rymmen...


PS. I LOVE YOU JOHANNA :) Tack för att du finns, du är underbar, så grym och så otroligt bra! <3 <3

---------------------------------------
You're my only hope'

Gårdagen

Jahapp, pappa o jag bråkade igår (ovanligt!?) Så han stängde av internettet så får ta gårdagens inlägg idag istället..

Vaknade upp hos Carro. Hon var väl inte på sådär toppen humör om man ska säga så.. Hon ville nämligen åka med sin pappa när han skulle bowla i västeråsoch min buss hem gick inte förens ett, landet ni vet.. 
 Så det slutade med att hon åkte med honom vid elva iaf och jag fick vara kvar hos dom, med hennes brorsa sovandes annars helt ensam hemma hos henne. Haha, lite pinsamt. Låg i Carros rum typ hela tin, vågade inte gå upp ifall han skulle vara där. När jag väl vågade mig upp o käka så var jag till en början själv, sen kom han! HAHA. "vart är Carro?" Jag bah "ehm.. Med svenne i Västerås :P" hahahahahahah...
 
Smart som jag är så hade jag med mig fel fotbollsskor till Carro, visserligen vare träning inomhus, men det var konstgräs! Så pappa fick möta mig på stan o ge mig de rätta skorna, sen skjutsade han mig till träningen, så slapp jag ta bussen. 45 minuter innan träninen va jag på plats - toppen kul! (Y) eller inte.. Haha, så satt o kollade på några små grabbar som spelade :P

Väl hemma blev det att käka, sen skulle jag plugga men det sket sig totalt. Jag o pappa började bråka o det slutade med att han drog ur internet kabeln "jag behöver inte internetten och det är jag som betalar för det"
Tjurig gick jag in i mitt rum o kollade på ensam mamma söker, sen och så kom polly och sist men inte minst kollade jag en snutt på grannfejden också.






Näää, nu ska jag dra mig iväg mot köket o laga mat, så pappa blir lite glad.
Sen blire väl o plugga då.. Franska och Geografi. Usch, kan det bli värre!?

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Tänk att livet kan vändas upp o ner, när du står där själv och inte längre orkar mer'


mitt liv asså.... Någon som vill byta??

Jaha, idag vare skola som vanligt då. I alla fall nästan, fast idag fick vi sovmorgon till tio. Då skulle vi på gymnasiemässa. För en gång skull slapp jag gå upp halv sex för o hinna fixa mig o käka frulle innan jag måste springa till bussen som jag sitter på i typ en timma sen. Sen vid tolv blevre o ta bussen tillbaka till skolan för att käka lunch ha två lektioner och sedan ta bussen tillbaka hem. 


Väl hemma vid fyra så blevre att slänga i sig något i magen, byta om och sedan dra mot fotbollsträningen.
Som såklart var inställd idag också............... Eller i tisdags trodde jag att den var utomhus på konstgräset, men det visade sig att vi hade inomhusträning i stålfors då... Suck. Så då fick jag åka hem utan träning. Sen idag smsade jag min tränare o frågade om det var träning idag, då skrev han tillbaka "ja :) På triangelborg klockan 17.15" Så bra tänkte jag, så 17.10 stod jag där o väntade på alla, som som inte kom... Efter ett tag kommer min andra tränare i sin bil. ¨Går fram till mig o berättar att det var så många som va sjuka att Jimmy o han hade bestämt att ställa in träningen.
 Jag bah men jag smsade Jimmy o han sa att det var träning? Gugge bah jaha, när gjorde du det? Jag bah vid 3 - 4. Gugge bah, va konstigt, vi pratade ju o bestämde att ställa in träningen vid 1 idag. Jag har ringt runt som en tok till alla för att meddela".

Min tanke var, "men inte mig, är jag förvånad..? Nej"

Mitt liv suuger! Någon som Frivilligt går med på o byta??

Nu har jag i alla fall pluggat lite på biologin, har gjort klart om ögat. Skönt! Bara örat, tungan, o lite mera skit som jag inte minns. Vet bara inte hur jag ska redovisa detta för min lärare. Jag får alltid så svårt när vi får fritt val...
 Ska jag ta väggplansh, muntlig redovisning, uppsats, power point, bildspel, teater osv... Vad tycker ni? kommerntera ett förslag vettja!

Nu ska jag gå o lägga mig snart, men ni får hare så bra! Kyss // Veronica Fredriksson

---------------------------------------------
I want to hold your hand'

SNÖÖÖÖ :D

Idag har det snööat! Jag e så lycklig! Snart kan man börja åka snowboard! :) :)
 Skolan idag har vart helt okej, många var inne på john bauer för att göra gymnasiebesök. Men ingen linje där intresserar mig så tyckte det bara va onödigt att åka in, nog för att man fick börja tio o sluta tolv. Men iaf.
Vi var sex stycken kvar av hela 23 elever (Y) skönt! hehe :P
 Vi som var i skolan hade som vanliga lektioner. Vi hade No, ett långt pass tror jag. Just nu jobbar vi med biologi, det roligaste av de alla tre NO ämnerna (Y) Jag fick även tillbaka min matte problemlösning och jag måste bara skryta, för jag fick MVG!!!!!! :D Asså så otroligt stolt!! :D

Jaja, det kommer bilder på Ben rangel sen, skolans finfina skelett! :) Sen lite gamlare bilder från i helgen när vi festade, både fredag o lördag :)
 Nu sitter jag o chattar, e inne på facebook o försöker plugga. Haha nice :P MEn det är ju mycket roligare att chatta med John och Aya. Sen ikväll är det GREY'S ANATOMY OCKSÅ!! Kan det bli bättre!? :D

Nu ska jag langa lite bilder o sen ska detta inlägg få vara slut. Puss på alla.
P.S Jag saknar Aya :( Och ledarna på solgården, och solgården :(


Blev att vara med john och johanna i fredags! :)


Full ungdom, mycket mogen när det var dags o käka. ASSÅ! haha


Alexandra darling <3




Koncentrerad Veronica på bild-lektion:P


Fina Ben Rangel (hans namn)


Juste, i fredags när jag, john och johanna skulle käka på kebab huset, klockan va typ 01.00. Så kom det tre fulla killar, dom satte sig breve oss. Dom va typ 30. Usch. Men iaf, sen snackade dom med oss, den ena killen börja kasta ut pengar på bordet o sa åt mig o johanna att ta dom. Vi bah men nej tack? Sen efter typ två år kändes det som så gick dom, och precis innan dom skulle gå så droppade ena killen en typ mora kniv på golvet vid oss och drog. Shieet, scary things going on here. Usch, jag fick typ panik..? haha
Hade ingen bild på dig Johanna ifrån helgen, men jag älskar dig ändå! :) <3333
Nu ska jag plugga, så hejdå! :) (K) // Veronica Fredriksson




RSS 2.0