Tisdags

Jaha, igår byggde vi broar på No:n av spagetthi, det glömde jag att säga, men iaf. När vi sedan ska bära in bron till vårat klassrum så blev det mass atjaft, för att Tove beodrar mig att ta de. Då tyckte jag hon kunde ta den för hon städa bara lite.. :P Men skitsamma , för att komma till saken. Det slutade med att hon tog den själv, då böjde hon plattan och hela bron krashade! xD HAHAHAHAHAHAH¨
Så idag på No:n fick våran timme gå åt till att laga bron, för vi skulle testa alla broar sen och ta kort på dom.
 När vi kom in till våran Rosa bro, så hade plattorna vi hade skapat av spagetthi böjda pga av färgen, så smarta Tove skulle böja tillbaka dom, hur man nu kan tro att det ska funka.. Blondiner asså. Såklart så gick plattan av på mitten, sen komme johanna och gör likadant med en annan platta! Hahahahahahah tröga brudar, så vi gick limma det också.
 Sen skulle vi rulla över en biljardkula över bron, HAHAAH!! Våran bro klarade inte ens en biljardkula!! HAHAHA, medans typ Martins eller någons bro typ klarade en laptop, sen massa ordbäcker, tror det va fem eller sex stycken, sen saxar och skit, HAHAH sopig bro vi gjorde asså. Men vi filmade allt för vi kände på oss hur våran bro skulle klara biljardkulan. Så filmen kommer upp på bloggen såfort Johanna lyckas få ut den på facebook. HAHA fyfan va kul!

Vid 2 hade vi matte, när jag sedan skulle gå ut och sätta mig såg jag att jossan satt vid datan o skrev, hon hade väll tagit elva bussen ut, nödvändigt..
Så hon började tjafsa och skit, så jag blev irriterad och sen bad hon mig att dra åt helvette. Men som om jag gör saker på hennes kommandon?! Så hon stängde av datan och flög på mig, så vi började slåss.
 Sen kom Monica och "ställde sig imellan" Shure.. Typ en arm emellan, det hjälpte inte direkt. Sen slutade det iaf med att hon knäa mig i magen och sen fick jag en rak spark i magen - med skor.. SEn sprang hon iväg och tog två bussen. De fega äcklet!!!

Så sen fick Rickard ta emot en skogstokig Veronica med ett farligt ordläxikon i handen. Jag hade ju inte tvekat att slänga det efter henne, om jag nu hade haft det i handen då. Fyfan, jag slängde saker omkring mig och bröt sönder saker.. Tårarna bara sprutade för att jag var så arg! fyfan.. Sen gick jag hem, med magvärk. Skitsamma. Jossan är iaf avstängd från skolan nu, och av pappa får jag inget stöd alls i denna konflikt.. Men ändå ska Cp gerda kontakta min pappa.... Mamma är tydligen också inblandad i detta...

Men nu ska jag gå och sova, filmen på brakandet av bron kommer väll in på bloggen imorgon om jag lyckas få johanna att lägga in den någon gång.... PUSS OCH GODNATT (K)  <3

------------------------------

Tanken av dig får mig att le'


Måndags

Ja, jag vet att det visserligen är onsdag kväll nu, men jag tänker iaf berätta måndagen i nutid. Annars kommer ingen hänga med på vad jag snackar om.. Haha.

Vi hade en helt vanlig dag idag. Ingen Jossan i skolan vilket är (Y) (Y)
Känns bara som om all min energi går åt bråk och annat jobbigt, så känner mig redan skoltrött.... Men jag vet inte...
Iaf, sista lektionen på schemat var idrott, vilket är mitt favorit ämne, oftast.......
 Lektionen började skumt, Danne knackade på dörren och bad oss knacka på dörren när vi var klara. Så efter sisådär en kvart var vi ombytta och knackade på dörren, då öppnade Danne och sa åt oss att ställa oss på led efter varandra och när musiken började så skulle vi gå in genom dörren och gå dit han pekade - knäpp tysta.
Och bara för jag är mörkrädd och hatar spökgrejer så är det detta som står på idrotten idag. Eller det var ju bara sammarbetsövningar enligt danne. Men han ville väll att det skulle bli en överraskning.. Vilket chockade mig.. Haha. Jag tror aldrig klassen har sett mig så rädd att jag vilken sekund som helst skulle börja grina.

Iaf, först skulle vi stå på en röd tjockmatta , med en bom i huvudlängd. På golvet låg det en grej med en ledtråd och två ärt påsar i som vi med hjälp av en höjdhopps pinne och ett snöre fast knutet med en krok på höghöjdspinnen.... Efter en kvart typ så fick vi väl tag på dedär då. Då kom nästa utmaning, och danne hjälpte oss inget. Till hjälp hade vi typ låga plintar och två smala smala hjärnpinnar, så skulle vi ta oss över en för en av dedär låga plintarna som stod i en form av en blixt typ, fyra stycken skulle vi ta oss förbi, utan att nudda mark , inte det lättaste. Jag var först också och alla klagade på att jag va så svag när jag förflyttade pinnarna, men när dom flesta tog tag i pinnen så var det inte som dom hade förväntat sig - det va inte en pinne lätt som plast, utan den vägde en bra del..



Iaf först använde vi två, men sen blev det en jag var ju såklart först ut, När jag stod på första sidan så stod jag väldigt nära högtalarna och ur hlgtalarna strömmade det ut hög spökmusik... Typ en liten flicka som bah "heelp me, heeeeeeelp me" Med hes röst, jag fick panik! Hahha, sen över sista plinten fick vi tipset av danne att det får snabbare om man lägger en pinne på två olika, istället för båda två tillsammans :P och jag var ju först fortfarande så jag fick därför gå över på en pinne helt själv, medans när jag va över så stod jag med foten så långt mot Carro som skulle gå som möjligt och bakom henne höll anna i henne tills Carro kom till mig och jag hjälpte henne. Det va ju inte så himla lätt som ni kanske tycker att det låter..

Väl över på den andra röda mattan så vare en vagn som man skulle ta sig till väggen med hjälp av, så jag och Tove åkte först, sen åkte tove tillbaka och hämtade anna, sen åkte anna tillbaka och hämtade Johanna och såvidare......

Efter det hade Danne dragit ut linorna , så skulle vi med hjälp av ett hopprep få en av linorna till oss - martin skötte allt. SEn åkte han över till andra sidan och skickade alla linor till resten av oss, och trög som danne är så förstod han inte när jag sa att jag inte klarar att åka så länge på linan, för det har jag aldrig gjort - nej jag avr tvungen att försöka SEX gånger innan han lät mig gå över... SEn skulle vi fiska efter någon ärtpåse, utan att snöret vi fick , skulle inte åka upp i luften..

Vi tog så långt tid på oss att vi fick hoppa över några stationer och gå till den sista, där vi skulle ta oss över bommen som vi stod bakom, vi skulle alltså över till andra sidan innan vi fick springa där ifrån och Danne blev helt plötsligt en vålnad som började från väggen längst bort, på motsatta väggen vi var vid.
Klart att eftersom jag va räddast så va jag kvar sist och va en millimeter från att bli tagen. När jag insåg att bara det va jag och Hanna kvar fick jag panik, då skulle hanna över. Panik slagen som jag va drog jag hennes ben rakt åt sidan, hon stod och garva åt mig och jag blev mer och mer panikslagen ju närmare danne kom, när jag insåg att han va rätt nära så började jag springa omkring och hoppa som en idiot runt på mattan , alla garva och jag hade gråten i halsgropen.
  Sen stod jag där själv, Anna och johanna stod och skrek på mig att "det bara va och slänga över ena benet" Men vafan , vad tror ni jag är? En elitgymnast eller? Inte precis, jag är stel som ett kylskåp. Haha... SEn till sist sa danne att man fick hjälpa mig från andra sidan så då sträckte johanna och alexandra ut sina händer så jag fick kliva på dom. Hahah...

Detta lät säkert VÄLDIGT kaos och ni förstod nog inte hälften, men jag tror att dom flesta som läste detta förstod att jag va väldigt rädd. Dom som känner mig vet säkert också hur mörkrädd och lättskrämd jag är.. Eller hur Linda och Frida .. ? ;)

Sen blev det att ta bussen till stan eller ja hem, fast jag drog med Carro till henne. Tove va också med. Myskväll, PUSS <3 / Veronica Fredriksson (K)

Förresten. Jag älskar dig moster och finns alltid här, jag hjälper dig med vad som helst, om jag så ska vända hela jorden upp och ner. Jag hoppas du klarar detta, inte för att jag tvivlar på dig. Du är stark! Och jag behöver dig. Och jag är så ledsen för det som har hänt.. :'(
Tänker på dig hela tiden. Du är grym!

-------------------------------------------------------
Jag vill inte vara kvar, om du tar allt jag har'

Härliga och underbara Stockholm stad

Har då vart hos mamsen och lillebror denna helg. Det var väldigt trevligt. Jag trivs ju bäst i stockholm så.
Freddy kom och mötte mig vid tbanan i fredags med sin tjejkompis när jag kom ifrån Eskilstuna.
 Jo visst, bara dom två..? Nej, det jag inte såg va att dom var fyra stycken. Freddy hade nämligen sina två husdjur med sig.

När jag kom sa han att han frös så mycket, så jag trodde han hade feber o va sjuk.. Nej, när jag skulle krama honom så ser jag hur två stycken små huvuden sticker upp ur hans halsduk, jag får panik! Då har den lilla ungen fått två råttor! Usch, trodde jag skulle få skabb. Jag rörde inte freddy på två timmar och defenitivt inte hans råttor heller, sen kom freddy och la en på mig, usch vilken äcklig känsla. Men jag vande mig och inte långt där efter så började jag bara gilla dom mer och mer. 

 Vid åtta kom Ewe, så gick ända till Frunken i mörkret och mötte henne. Usch va läskigt.. När hon kom så tittade freddy fram med en av sina råttor på armen. Hon må ha vart blind för jag utbrast "kolla på freddys arm" Hon bah aha fin. Sen sa mamma " ewe kolla på freddys arm" och Ewe svarar "mm" då säger mamma "men Ewe ser du där på Freddys arm" Jag bah "mamma, Ewe ser hon är väll inte blind heller?!" mamma försöker än en gång "Ewe, kolla på Freddys arm!" Ewe kollar och får en chock och trycker sig mot dörren. Haha, ungefär samma reaktion som jag visade. Haha, de va askul o se! x)

Ewe sov iaf hos mig och på lördagen åkte hon hem. När hon precis hade dragit så tog det inte lång tid innan moster och Björn kom och knackade på, med Evert hack i hälarna. Trevligt att träffa dom.
Moster betyder så mycket för mig, hon finns alltid där och det har hon alltid gjort. Tack moster - jag älskar dig.

Senare på dagen kom Ewe tillbaka, eller ja.. Typ vid fyra asså. Så vi lekte lite sen vid sju åkte hon hem - hon skulle upp tidigt på söndag och dra till Trosa för att fixa sitt hår som tar 100 timmar. Eller ja.. Det tar iaf tio timmar. Det skulle jag aldrig ha tålamod att sitta still så länge :P Menmen tur att vi är olika.

Och idag vid fyra tog jag tbanan till centralen. För att sedan ta tåget tillbaka vid sex till äckeltuna. Usch, jag trivs verkligen inte här.. Men jag har snackat med mamma och funderat lite, så blir troligtvis gymnasium i Stockholm och även en flytt till mamma då. Men inget är bestämt än.

Bilder på Freddys små råttor får ni någon annan dag, typ imorgon. Jag har ingen ork till att fixa in alla bilder på dom på bloggen idag, för min data e CP. As seg och fuckar upp sig lite då och då.

Puss, vi hörs imorgon ingen (K) Veronica Fredriksson'



--------------------------------------------------------------
Jag vill inte vara kvar, när ni tagit allt jag har'

Kul liv jag har, eller inte

Nu sitter jag i skolan, sista lektionen på schemat är Franska. Min lärare är inte här.. Franska utan lärare - väldigt roligt.. Jag känner att denna lektion inte kommer bli så särskilt seriös. 
 Har varit en lugn dag idag, men det är väl för att störningsmomentet är "sjuk" idag. Skönt enligt mig.

Sen efter skolan blir det väl att dra till stan med Carro, Tove och Anna. Ska bli kul flickor :) Haha, roligast när vi ska till Lid'l och lura han, HAHA! Fyfan.

Jag fick ryck och skriva dikter, hittade några på playahead, så nu är ni så lyckligt lottade att ni ska få höra två stycken av dom:

Tillsammans är vi starkare än bamse, större än lilleskutt och smartare än skalman!

Eller den här:

It`s a heartache, Nothing but a heartache.
Hits you when it`s too late,                         
Hits you when you`re down.
It`s a fool game, Nothing but a fool game.
Standing int the cold rain,Feeling like a clown.


Nehjmen, nu skajag jobba lite franska, så jag iaf får någoting gjort. Blir nog ett kvälls inlägg också, men så länge får ni nöja er med detta. Hejdå (K)


Vattenprojekt 2008.

-------------------------------------------------------------------------------
jag gråter osynliga tårar,låsas att jag ler, men ensam i skuggorna viskar jag: jag orkar inte mer

Fyfan vilket sabotage människor kan göra.

Jaha, skolan idag - ett rent helvette. Dessa bråken bara fortsätter och fortsätter. Jag vet inte vart jag ska ta vägen, kan ingen bara skjuta mig? Livet där uppe verkar så himla mycke bättre.. 
 Väntar bara på att bli kallad till polisen för att berätta mer detaljerat om anmälan jag Carro och Tove gjorde.
Men jag förstår inte riktigt varför jag alltid ska bli inblandad i all skit, varför jag itne bara kan få vara neutral och inte behövt stått på någons sida! Men det gick tydligen inte och då var hon tvungen att kränka mig för att få mig att välja sida.. Tänk att man är 15 och inte klarar av att jag är kompis med dom som hon va ovänn med.. Hur mycket mer töntigt får det bli ?! :S
Ja, jag vet inte vad jag mer ska säga än att detta får mig att må dåligt, men det verkar inte finnas något slut på denna mardröm, jag har till och med försökt nypit mig i armen för att se om detta verklighet - och det verkar det tyvärr vara. Det hade varit så mycket enklare om det bara va en dröm.. Och hur omoget är det inte och sitta och lägga upp de fulaste bilderna jossan hade på mig i bikini, där jag ser mest tjocksast ut på bilddagboken. Eller att hota med att sparka in mina revben och bryta mitt näsben? Ja när hon e klar med mig så kommer jag tydligen aldrig mer kunna gå, om jag ens lever efter. Omoget - javisst!
Nej usch va arg jag blir när jag tänker på detta, nu ska jag duscha och sen försöka sova. Hur det nu ska gå..

Jag är iaf graderad till level tio snart på farmville, haha! Suckers!

Nu får ni en bild på mig, sen drar jag:


Det fick bli denna bild. Godnatt (K) / Veronica Fredriksson'


Fredagen

Hej igen, nu är det så att jag tar en dag i taget. Jag menar alltså att jag skriver ett inlägg med vad som hände i fredags, ett inlägg med vad som hände i lördags och ett inlägg för idag ist för ett tripelt inlägg som täcker alla tre dagarna, för dom blir så långa.. Så då börjar jag väll då.

Idag slutde vi tidigt då, vi sprang till Slottets stand och tillbaka på idrotten, det är... några kilometer. Klockan var väll kvart i ett när vi var tillbaka, och min buss går inte förens 2, så jag följde med Hanna och Lina hem :) Och kollade lite på tv och kollade min facebook och så. För Carro och Tove åkte ju hem med tolv bussen..

Sen tog både jag, Hanna och Lina 2 bussen för tvillingarna skulle in till stan och träna och hitta något att ha på sig på kvällen, så jag gick på stan med dom till fem, då tog dom bussen till sin träning och jag åkte hem.
 Väl hemma städade jag mitt rum, käkade och packade. När pappa sen kom hem vid halv sex så drog jag till Carro där också Tove va.
 Vi gjode oss i ordning till åtta då vi tog bussen till skiftingen där vi skulle på krök, väl där ändrar sig Carro och jag o Tove fattar nada, hon vägrar gå och sen kommer bussen precis när han som skulle hämta oss kom så sprang vi på bussen. Dålig stil enligt mig, jag blev inte glad då..
Men det blev att åka tillbaka till kloster, där Carro bor. Väl av bussen så står det ett helt killgäng, när vi har gått förbi dom och kommit en liten bit förbi som så börjar dom vissla, vi bah men moget? Några minuter senare började dom ropa på oss, vi bah kollade bakåt då var dom efter oss så vi ökade farten o gick snabbare då gjorde dom det också.
Så Carro fick världens fnatt och började springa, sega reflekser som jag o Tove har så förstod vi inte varför förens vi kollade bak och då fick vi också en jävla fart.
För när vi kollade bakom oss så sprang dom efter oss och skrek på oss "ey tjejer stanna! Förfan stanna dååå!!"
 Dom jagagde oss ända till Carros gård, då kuta vi upp i trappen.
Herregud! Jag tror aldrig att jag har varit så rädd!

Väl hemma hos Carro så berättade vi allt för maud. Hon blev rädd och ville inte att vi skulle gå igen, så vi väntade ett tag.
Så kom vi på att det var idol fortfarande ett litet tag, så Carro tog våran vodka och läsk och chips så drog vi ner till Connies lägenhet som ligger två våningar under Carros lägenhet. Där kollade vi på idol och för festade.

När idol väl va slut så ringde vi fompen och frågade när vi kunde börja komma till han.
Hans fest började typ halv 10 så vi drog efter vi hade ringt han. När vi kom så skulle Carro röka innan vi drog in, så jag och tove satte oss på hans trapp. Då kommer Rikard ut! Pappas förra flickvän (sussie) barn (Christoffer) s bästa vän, jag bah oh my god! Hoppas han inte känner igen mig, men det gjorde han såklart.. Haha. Vi hade ju druckig upp allt hos Carro så vi hade inget och dricka men vi fick massa dricka av andra, så det ordnade sig
 Roligast var ju Tom - han va så full att han satt och lekte med isbitar, och han var liksom 92:a haha.. 

Vid tolv drog vi vidare, precis innan dom skulle börja städa så drog vi :P  Nu skulle vi tydligen till Niklas han hade också fest. Så vi drog dit, as packade haha. På vägen gick vi och sjöng på massa låtar, som tre stycken jävla fylllon. Haha.. När vi kom dit var det en as liten lägenhet med massa folk :P

Märta va där också, hon som alltid frågar hur jag känner henne varenda gång vi träffas. Och mitt svar blir alltid " Genom Tessi och Erica" Hon bah "jaha juste! :P"

Sen blev det massa bråk och grejer, vet itne varför, så vi drog. Med Carro näst intill gråtandes, stackaren.

När vi kom hem till Carro vid tre så låg hennes mamma och sov, så vi käkade och gick och la oss. Jag fick den "stora turen" att få sova i fotänden, på bredden fick jag ligga ihop knölad till en liten boll och både ta emot sparkar i magen, huvudet och ryggen, fick även massa fötter i ansiktet. Så mycket sömn för mig - det blev de inte...

Men nu orkar jag inte berätta mera, nu får ni bilder ist :P Fast det är inga bilder från när vi var hos Niklas. Det är bara från Fompens fest:


Carro på bussen till Skiftinge



Glada Veronica påväg tillbaka från Skiftinge



Väl hemma hos Carro drog vi ner till Connies lägenhet och hade förkrök.



Det blev vodka med Apelsin juice, vi hade också päroncider.



Tove och Carro <3



Carro, påväg och lämna grejerna och dra mot festen, lagom onyktra. haha



haha, inte var vi nyktra någonstans



PUSSS



PUSS, jag och Carro <3  Påväg mot Fompen



jag och Tove <3



Tove, väl hos Fompen <3



Tove Maria Bech <3



Caroline Alma Karlsson <3



Hos Fompen



Trötter? haha



Haha, fullisen eller vaad



Tom, Carro och jag.
Haha, herregud. Tom sitter och leker med sin isbitsfamilj om ni kollar riktigt noga! hahahahah



Fompens köök.



Fompen



Fhilip & Jag



Tove, Carro och någon kille :P Precis innan vi drog från Fompens fest och vidare.

Jaha, nu vare slut på bilder
, hoppas ni har tittat med nöje. Puss! / Veronica Fredriksson'

------------------------------------------------
Its when you're heart beats of hapiness, you actually live'


Vet inte var jag ska börja, ett inlägg motsvarande typ två veckor..

Jaha ni.. Nu har jag ju inte skrivit på typ två veckor, anledningen är att jag inte har några bilder och det är då inge roligt att skriva.. Sen har jag bara skjutut upp allt för att jag inte orkat..

Jag börjar väll med:
Sommarens sista suck
Det var ju då på en fredag, det var jag, johanna och alexandra som skulle ner på stan. Eller först hade vi bestämt att vi skulle på lokalfest i Stora sundby..
Men efter att vi hade fått höra av några kompisar att snuten skulle dit och haffa alla under 18 så sket vi i det och stannade i stan hos mig ist.
Så vi fixade vodka och energi dricka, sen gick vi hem till mig och gjorde oss i ordning och förfestade.

Sen vid elva drog vi ner på stan för att få någolunda bra plats till DBA. Tro mig, jag kände att jag var på helt fel plats! Jag och alla emosar.. Hmmm. Kändes väldigt fel iaf.. Vi stod iaf typ längst fram , nästan (a) Alla skrek som fan och där står jag och johanna. As packade typ, sen alexandra som hade bara druckit en tredjedel av allt vi drack.. Hon var tydligen fullare än oss, iaf så spelade hon fullare.
 Menfolket runt oss var ju också fulla så dom hoppade omkring och dansade och hoppade på oss så både jag och Alexandra hamnade på marken flera gånger! Jag kom dessutom inte upp.. Så höll fan på och bli ihjäl trampad, folk hoppade på mig när jag låg där på marken. Och mina GRÅA skor jag köpte den dagen var BRUNA när jag kom hem för att alla hade trampat ner dom.

Jag hade tydligen gett några folk bitch slampar av ren ilska enligt johanna. Sen var jag påväg att gå därifrån för jag fick en sån jävla sällskräck.. Men då skulle jag aldrig ha hittat Johanna och Alexandra igen och dom skulle sova hos mig. Visst vi hade mobiler alla tre men det gick inte att ringa - inte till någon det tutade bara upptaget som om personen man försökte ringa pratade med någon annan. De va så för alla.. Men det var väll för att så många samtidigt försökte ringa.. Skit samma,

sen träffade vi iaf några fotbolls killar - SNYGGA (a) Så va vi med dom och gick runt sen träffade vi på Carro och Tove också.

Haha, killarna va bara i Eskilstuna för att spela cup :( Och dom fick inte ens vara ute, haha! Eller dom skulle vara hemma typ 12 senast och dom var på stan med oss till typ 4a x)
Så när grabbarna hade gått så träffade vi någon dvärg vi började prata med.. Sen så köpte vi glass för att alexandra skulle nyktra till innan vi gick hem till mig, så sen vid fem började vi knalla hem till mig :P När vi väl kom hem satte jag på Ice Age och dom andra somnade på en gång. HAHA. Orkade inte skriva allt i detalj, men dedär va nästan de mesta :) Lyckad kväll.

Dagen efter
Jaha, man vaknade bakis till väckar klockan då, som ringde vid nio. För alexandra skulle ta elva busssen hem för hon skulle träffa Johne.. Så jag och Johanna käka frulle, chillade lite. Tills Danne ringde (han från gårdagen) Och ville att vi skulle komma och kolla på deras matcher. Så vi drog på oss kläder , fixade oss och drog till Ekängen. Där vi var vid ett, men deras match började inte förens typ 2. Så vi kollade på den tills dom allra sista menuterna, då va vi tvungen att åka igen, för min moppe e CP i huvudet så det tar ett tag, och tio över tre gick johannas buss - den fick vi Stressa till.. 
Sen fick jag stressa hem, för jag och pappa skulle sätta oss på mc:n och dra till Stockholm.
 På mc:n ner dit höll jag på och somna. Där på motorvägen satt jag och sov och vaknade till av att vi körde i typ 130 och jag höll på att trilla av mc:n. Haha.. Väl nere så mötte jag upp Lise, Marina och Philippa. Så jag och pappa sa hejdå och han åkte hem och jag gick med dom. Vi skulle ju ha tjejkväll. Så vi gick och handlade, eller ja.. Ska jag säga jag och Lise, för mitt i affären får Philippa reda på att hennes kille är jätte nära så när vi har handlat och kommer ut, så märker vi att vi hade köpt 4 kyckling filéer för 100 kronor! Så när vi ska lämna tillbaka dom så var Philippa bara "tvungen" att springa till William, som hon träffar flera gånger i veckan och Marina var bara "tvungen" att följa med.. Så jag och Lise fick fixa allt själva.......... Fittig stil enligt mig. 

Väl hemma hos Lise lagade vi mat, sen tog vi fram godiset och chipsen och satte oss o kollade på en skräckfilm vi hyrde - låt den rätta komma in. Jag var väldigt trött och svimmade av någon gång i mitten av filmen och vaknar sedan till doften av browniesar. Haha :) 

Söndagen:

Vaknade vid 11 tror jag, då käkade vi frulle och klädde på oss. Lise va tvungen att dra vid halv ett så vi var kvar och fixade oss till 1 - kvar över 1, själva med hennes mamma. Haha.. Sen drog vi till Vasaparken, där vi flummade sönder - spelade in videor. Sen drog vi till Io eller nått sånt, där först michelle kom och sen gick vi in och hälsade på Wille som satt där och "gibbade" haha LOL! Efter det gick vi och käkade kebab - mmh!

 

Sen har det bara varit skola på vardagen.. Allt är helt fucked up! Jag som ville vara neutral mellan jossan, och Carro o Tove. Men Carra och Tove är på en sida och Jossan på en. Jag försökte att vara vän med alla tre. Men är jag med jossan så känner dom andra två sig dissade och blir sura och är jag med Carro och Tove då lackar jossan fitta.
 såJossan började dryga och säga massa skit till mig utan anledning. Då blir jag ju på Carro och Toves sida för dom inte gjort mig något.
Då början jossan skicka kompisar på mig från sundsvall. Dom kallar mig tjockis och fläskberg och allt vad det är. Jossan hade tydligen skickat en bild till dom också som hennes moster (hon som har bilden) hotar med att lägga ut.. Sen har jag fått ett antall hot sms.. Och Carro och Tove har fått trakasserier på bilddagboken.. Precis som jag med har fått.

Så vi har varit och polis anmält allt. Och detta mår jag piss av, det tar all energi och jag undrar bara varför jag ska bli inblandad i allt detta skit, vill dom andra tre bråka så tycker jag det är väldigt synd men jag kan inte göra så mycket, men att klämma åt mig i mitten och tvinga mig att välja sida - det tycker jag är jävligt dåligt.. Hatar att vara hos polisen och jag hatar allt som har med socialen att göra.. Och nu sitter jag mitt i skiten. Fyfan, får se hur skolan går nu, all min energi går åt till så mycket annat skit, som bråk och grejer. Vilken jag inte vill..

 

Fredags:

aa, idag vart det röjj! Vi drog först till skiftinge, där vi skulle på fest. Fast det blev inte mycket till fest. Vi tog det som förkrök.
Men vi kom iaf dit, dom hade alkoholen så vi började dricka, någon läsk och alkohol då. Så jag Carro, Tove och Johanna drack liksom lugnt. Vi drack väll mycket mer än Aleaxdra men hon dricker bara för att bli full. Så hon drack först ett glas, sen ett till. Sen tog läsken vi blandade ut med slut, vi var liksom 10 pers på 3 vodkor och 4 läsk.. Så jag, Carro, Hamodo och en annan snubbe åkte till ica maxi för att köpa mer läsk.

Sen drog vi vidare till Nyfors för att fixa med vodka. När vi sedan kom tillbaka med fyra läsk och två vodkor till så hade alexandra groggat två små plasmuggar med LITE vodka i botten. Och eftersom hon aldrig reste på sig så kände hon inte av alkoholen, Så när vi kom med mera så drack hon två glas till.. och vi andra typ dubbelt så mycket, men iaf.. Sen gick vi ut på balkongen för att ja röka. Då kom hon ut och vinglade..
 Så vi sa åt alla att ingen ger henne mer alkohol, så när Carro hällde upp till henne när vi kom in så fick hon bara läsk, utan att hon visste om det.

Men sen gick det bara utför.. Alexandra började bli svimfärdig och vi blev jätte oroliga jag och johanna.
 Fulla som vi var så gjorde vi så gott vi kunde, hämtade vatten till henne och hjälpte henne till toan och så.. Men jag tror itne Alexandra tål alkohol för sen började hon liksom typ nästan ramla av toan.. Jag vet inte vad jag ska säga så ni förstår. Men vi fick komma in där och hålla koll på henne.

Sen gick vi ut på balkongen och då började hon mumla något om spy. Så vi drog in henne på toan, då svimmade hon av, eller ja däckade. Så vi drog upp henne och då började hon spy, rakt på golvet.. SEn däckade hon igen och vi fick inte liv i henne, trots att vi bitch slapade henne hur många gånger som hälst, och AS hårt. Hade vi gjort så på henne i nyktert tillstånd hade vi fått en rejäl smäll tillbaka av henne men nu reagerade hon inte enns på det.
 Så vi fortsatte och fortsatte och till slut fick vi ett mumlande om typ "slut......." Så då visste vi att hon inte var död iaf..
 Så vi hade inget val, vi fick ta av henne och lägga henne i ett iskallt bad.. Vi visste inte vad vi skulle göra och mellan varven stod jag och johanna och grät av oro och förtvivlan.. Eftersom vi typ inte var helt på de nyktra så tappade vi hennes huvud en gång eller ja så det åkte ner under vattnet , så vi var tvugna att hjälpas åt att ta upp det, sen dunkade hon det i kanten på badkaret, eller huvudet bara föll dit eller vad man ska säga..

Sen när vi skulle ha upp henne fick vi ett ännu större problem, för hon var tung och hal, så vi fick inget bra grepp om henne. Väl uppe med henne så fick hon en handuk och så la vi henne på sängen. Problemet var ju att hennes mamma ringde oss stup i kvarten så jag var sist tvungen att svara och ljuga ihop någon för att Alexandra inte skulle få problem. Men hennes mamma hörde att jag typ ljög så hon blev skit otrevlig och vi blev rejält osams. Så jag klickade henne i örat och sen stängde johanna av alexandras mobil.
 Efter sådär fem minuter ringer min pappa för andra gången och frågar var jag är, och då förstod jag att maud hade snackat med min pappa, så fick ljuga för andra gången för han - kändes inte bra.. Sen tar det inte mer än typ tio minuter till och då ringer min mamma också. Fan, då hade sussie ringt min mamma och bah "jag tycker att du ska ta reda på din dotter, hon är ute och ränner" Det är fan inte mammas ansvar jag är ju förfan hos pappa. USCH!

Aja, efter att alexandra hade fått sovit ett tag så ringde vi till maud och berätta allt, hur det var från början till slut. Och då var hon redan i stan för att hämta alexandra. Så vi skulle få skjuts och att vi skulle ses vid mig, så vi klädde på alexandra, jag ringde min pappa och erkände allt. 

 Så jag och Johanna gör ett tappert försök att få Alexandra att nyktra till lite grann för att hon skulle få så lite skit som möjligt när hon kom hem.. Vi tog ut henne på gräs mattan och gick, jag bet ihop och gick med alexandra hängades på mig och min fot bara värkte som fan, trodde ärligt att jag hade brutit den där ett tag.. Sen i mellan varven gav vi henne vatten.
 Vi höll på så i typ en kvart, sen var vi tvugna att rusa till bilen, han som skjutsade oss fick lägga alexandra över axeln och bar in henne i bilen. Sen skulle vi helt plötsligt släppa Aleandra vid kloster kyrka. Så han släppte oss där och åkte iväg sålänge. vi satte Alexandra som hade blivit lite bättre tack vare oss på en sandlåda och så satte johanna på hennes favorit låt så hon skulle dunka lite granna till den.

Sen kom hennes mamma, så vi hjälpe alexandra in i bilen och jag fick världens mördar blickar av hennes morsa maud...
Pappa ringde mig precis efter dom hade åkt och undrade var vi va, jag bah "stan snart" han ba okej "då går jag och möter er"
 Pappa kom och vi snackade om vad som hade hänt, men jag menar han kan ju inte bli sur, som om han aldrig har varit tonåring.. Men han var väll inte sur direkt, mest besviken skulle jag tro.
När vi kom hem käkade jag och johanna nudlar sen dumpade vi oss direkt i sängen och somnade typ direkt. 

Igår:  

Min fot var jätte svullen så jag var tvungen att ringa min tränare och berätts som det var , att jag inte kunde spela för jag hade gjort illa min fot rejält. Han tyckte det var tråkigt men det fanns inget att göra. Men det var lite skönt att slippa också, var så jävla bakis.... Dröm de iaf om solis. Eller jag var i skogen, sen fanns det en korg med löv. Sen hoppade man in i den och då hissades det upp som någon hiss och sen kom det en gubbe som man fick önska sig en önskning till.
 Jag önskade mig att jag skulle få vara på solgården varje period och bara få åka hem emellan perioderna, haha och sen ville jag bli ledare. Sen fick jag precis hinna få min önskan och komma till solgården då ringde min väckarklocka på min mobil - dags att gå upp.

Vi tog mc:n och drog till min faster för att hjälpa henne vid typ två. När vi kom dit vid tre så var min kusin också där, asså han e så snygg. Sen åkte han och kom tillbaka lite senare - med sin tjej mickis. Hon gick tydligen bygg linjen så vi hjälpte till lite, hon fixade badrumsskåpet , och min kusin alex fixade dedär med elektronik , typ fixa eluttagen. Innan han kom så vare bara sladdar som stack ut ur ett hål. Jag fick uppdraget att skruva ihop hennes bänk som hon skulle ha - världens jävla konstiga beskrivning. Plus att hon skulle ha dubbla bänkar som hon dessutom skulle sätta ihop.

Efter det käkade vi pizza. Sen fortsatte vi alla med det vi höll på med, fast mickis va klar så hon hjälpte mig. Vid halv sju drog dom. Dom skulle på fest så dom skulle hem oich fixa sig och Alex hade tvätt tid - En mycket flitig kusin jag har :) 
jag och pappa stannade där till hav åtta, då skulle faster åka och jobba. Så vi drog hem, i strängnäs stannade vi och köpte pop corn och godis :) Väl hemma vid typ nio så kom johanna med sin moppe ute ifrån stora sundby och hem till mig :) Men den e ju trimmad till 100 så hon kom till mig på tjugo minuter. Med min moppe - som e otrimmad tar det typ 40 minuter - en timma.. :P
Vi tog det lugnt, kollade på film och käkade pop corn - med pappsen min :) 

idag:  

Idag åkte jag och johanna till Skiftingen för att leta efter alexandras mobil.. Den fanns inte där, så någon måste ha snott den.. Fan, all skit ligger bara på mig och johanna känns det som. Alexandra behandlas som en jävla två åring! Jag har ansvar över mig och Johanna över sig, men vi har fan inte ansvar över alla andra också!!

Skitsamma.. Linda ska väll ringa kanske, när hon har flyttat alla grejer klart.
Jag har nu suttit och bloggat sen klockan sju idag och klockan är nu snart tio.. Så nu ska jag nog stänga av denna maskin och sätta på tvn istt (A) Det är väll dax att varva ner nu, ska ju faktiskt upp tidigt imorn - skoldag. En ny tidig morgon. Bussen går ju liksom typ sju ut till skolan.... Eller ja, tjugo över sju om jag ska vara mer exakt..


Godnatt! (k)  / Fredrikssson'


RSS 2.0